Αίθριος ο καιρός την 25η Μαρτίου

Αίθριος ο καιρός την 25η Μαρτίου
Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και νεφώσεις στα δυτικά θα κυλήσει ο καιρός την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012.

O καιρός στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις ενώ η
θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 έως 21 βαθμούς. Νεφώσεις αναμένουμε το απόγευμα στην Ήπειρο και τη Μακεδονία που αργότερα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν απο 2 έως 4 βαθμούς στο Ιόνιο και το Αιγαίο.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 ως 19 βαθμούς. Από 6 ως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 ως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 ως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Το Σάββατο, παραμονή 25ης Μαρτίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Αττική αναμένεται συννεφιά με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 εως 19 βαθμούς Κελσίου.

Με συννεφιές θα κυλήσει το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια με βροχές περιορισμένης έκτασης και έντασηςστα βουνά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1 εως 20 βαθμους, στα κεντρικά από 4 με 5 εως 20 βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 18 βαθμους Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή με πρωϊνές ομίχλες και τοπικές νεφώσεις. Στην Αττική αναμένεται συννεφιά αλλά και διαστήματα με ήλιο, βορειοδυτικούς ανέμους μέχρι 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα πέσει 3 εώς 5 βαθμούς.

Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ενδεχομένως να εκδηλωθούν βροχές στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοι και δε θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 εως 19 βαθμούς Κελσίου.
real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα