Mαρτυρικό θάνατο βρήκε 74χρονη από το Ηράκλειο

Tweet Κατηγορία: Κοινωνία

ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ
Mαρτυρικό θάνατο βρήκε 74χρονη από το Ηράκλειο

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η 74χρονη από το Ηράκλειο Αττικής, το πτώμα της οποίας βρήκαν σήμερα το πρωί στο διαμέρισμά της, στην οδό Υμηττού

11, τα παιδιά της. Οι δράστες την έδεσαν και τη φίμωσαν και στη συνέχεια άρπαξαν λίγα χρήματα που είχε από τη σύνταξή της.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη φολοφονία εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών, αφού άφησαν στο σπίτι DNA.

Οι δε έρευνες για τον εντοπισμό τους στρέφονται στα άτομα που πιθανόν γνώριζε η γυναίκα, διότι στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Το γεγονός αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση ότι γνώριζε τους δολοφόνους και τους άνοιξε την πόρτα.

Οι δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι έδεσαν τα χέρια της γυναίκας πισθάγκωνα, της φίμωσαν το στόμα με πανιά και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και τιμαλφή.

Όταν αποχώρησαν άφησαν την 74χρονη δεμένη, με συνέπεια να ξεψυχήσει λόγω ασφυξίας...

Τη γυναίκα βρήκαν νεκρή τα παιδιά της, τα οποία πήγαν στο διαμέρισμα να δουν τι συμβαινει καθώς είχαν ανησυχήσει που δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα προσδιόρισε το θάνατο της γυναίκας μεταξύ του χρονικού διαστήματος από το βράδυ της Παρασκευής, εως τα ξημερωματα του Σαββάτου.

ΕΘΝΟΣ

Tags: ληστείαΗράκλειοΚρήτη Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα