Τσίπρας: "Η αξιολόγηση θα κλείσει μέχρι 20 Μαρτίου". LIVE

Ενημέρωση στην εθνική αντιπροσωπεία για την πορεία της διαπραγμάτευσης θα παράσχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τις 10 το πρωί, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, στο πλαίσιο της «Ώρας του πρωθυπουργού».

Ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την πρωτολογία του χαρακτήρισε πολύ σημαντική την εξέλιξη που είχαμε την Δευτέρα

στο Eurogroup. Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν αξιοποιεί την Ώρα του πρωθυπουργού γιατί επιλέγει να κρύβεται πίσω από μονολόγους. «Εγώ θα είμαι εδώ να απαντάω σε ερωτήσεις. Εγω δεν κρύβομαι. Αλλοι κρύβονται. Και φαίνεται και από τα έδρανα στο κοινοβούλιο».

«Η ελληνική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια σε δυο μέτωπα. Να πετύχει τους στόχους του τρεχοντος προγράμματος και να ολοκληρώσει την διαπραγμάτευση για την β αξιολόγηση. Οσον αφορά στην προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους είναι πλέον παραδεκτό από όλους ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι υπερκαλύπτονται και η οικονομία ανακάμπτει», είπε ο πρωθυπουργός.

«Θυμάμαι», είπε, «τα δημοσιεύματα του περασμένου καλοκαιριού - ψευδή όλα - ότι εχουμε πέσει έξω σε όλα και θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης. Και όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά ενεργοποιήθηκε και ο δότης».

Δείτε παρακάτω Live εικόνα από την Βουλή

ΒουλήΑλέξης Τσίπραςeurogroup
Keywords
Τυχαία Θέματα