Εθελοντές εκπαιδευτικοί για 2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού και για ανοιχτό σχολείο μεταναστών Πειραιά

Σε συνέχεια των προσπαθειών που κάνουμε για την ίδρυση Λυκείου και εξεταστικού κέντρου για τους κρατούμενους στον χώρο των φυλακών σε συνεργασία με το 2ο Σ.Δ.Ε. Κορυδαλλού «Γιώργος Ζουγανέλης» και προκειμένου οι φετινοί υποψήφιοι να έχουν την απαραίτητη διδακτική υποστήριξη ώστε να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, έχει εξασφαλιστεί άδεια από τη Διεύθυνση των Φυλακών προκειμένου εθελοντές εκπαιδευτικοί του Δημοσίου να προσφέρουν μαθήματα στον χώρο

του σχολείου του 2ου Σ.Δ.Ε. κατά τις πρωινές ώρες ή στο διάστημα 3.00-5.00 μ.μ. Παρακαλούνται όσοι Φιλόλογοι, Φυσικοί ή Μαθηματικοί μπορούν να βοηθήσουν να απευθυνθούν στην Διευθύντρια του 2ου Σ.Δ.Ε. κ. Κούτουλα Παγώνα στο τηλέφωνο του σχολείου 210-4963972 (καθημερινά 09:00-14:00).

Επιπλέον το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά έχει μεγάλη ανάγκη για εθελοντές εκπαιδευτικούς προκειμένου να διδάξουν ελληνικά σε μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν στα κέντρα φιλοξενίας του Πειραιά. Όσοι συνάδελφοι μπορούν να διαθέσουν ένα τρίωρο κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή Τετάρτη παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τη κα Μωραϊτίνη Σεβαστή στα τηλέφωνα 210-4200917 και 6975426346 ή να στείλουν email στο [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις σχετικές επιστολές προς την Β΄ ΕΛΜΕ Πειραιά από το 2ο Σ.Δ.Ε. Κορυδαλλού και από το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά που επισυνάπτονται.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Β ΕΛΜΕ ΠειραιάΣΔΕ2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού
Keywords
Τυχαία Θέματα