9 προσλήψεις στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Θέρμης

Tweet Κατηγορία: Εργασία

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Θέρμης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία της Διεύθυνσης Θεάτρου της Δημοτικής Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2012 – 2013, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης:

Δάσκαλοι Θεάτρου

(Πειραματική Σκηνή, Σκηνή Ενηλίκων, Τμήμα Εφήβων, Τμήμα Παίδων, Θεατρικό εργαστήρι) 3
Θεατρολόγοι ΠΕ 2
Ηθοποιοί ΤΕ/ΔΕ 3
Δάσκαλοι Μακιγιάζ ΤΕ/ΔΕ 1

Απαραίτητα Δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση, ενώ έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα μόνο από τα αντικείμενα που προκηρύσσονται. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών (όπου απαιτούνται).
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος. Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

5. Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας. 6. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ
7. Βεβαίωση παράλληλης εργασίας

ΕΠΙΛΟΓΗ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ – ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή επιλογής προσωπικού που συστάθηκε με την υπ’ αριθ. 332/2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κατά τη συνεδρίασή του, στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης. Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης. Η πρόσληψη των επιλεγέντων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των προσερχόμενων ατόμων στα τμήματα που θα λειτουργήσει το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης και τα Κέντρα Πολιτισμού του Δήμου Θέρμης. Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, ενώπιον του Δ.Σ. της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την προκήρυξη καθώς και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επι

Keywords
Τυχαία Θέματα