7o Εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλανδρίου, 1ο βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Tweet

7o Εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλανδρίου, 1ο βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Θερμά συγχαρητήρια στον καθηγητή κ. Τσατσαρώνη Κωνσταντίνο (ΠΕ19) και τους μαθητές

Σούντρη Σταύρο και Σούντρη Χριστίνα της Β΄Πληροφορικής του 7oυ Εσπερινού ΕΠΑΛ Χαλανδρίου, οι οποίοι απέσπασαν το 1ο βραβείο, στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα «Διάστημα και ρομπότ», στη κατηγορία Λυκείου

(Regular). Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Α.Π.: 17490/Γ2/18-11-2013).

Τέτοιες διακρίσεις , ειδικά στη σημερινή εποχή μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία, καθώς επιβεβαι-ώνουν τον πολύπλευρο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το Επαγγελματικό Λύκειο, ως φορέας παραγωγής γνώσης και δεξιοτήτων και ιδιαίτερα το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο, ως φορέας άμβλυνσης του κοινωνικού αποκλεισμού με την παροχή εκπαιδευτικών διεξόδων σε μαθητές, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες δυσκόλεψαν την πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά δραστικών μεταβολών, η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και ιδιαίτερα μεθόδων και εφαρμογών αυτοματισμών και ρομποτικής στην εκπαίδευση αποτελεί τη κινητήρια δύναμη για την μελλοντική ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και της προόδου.

Εύχομαι να είναι πάντα δημιουργικοί και να έχουν ανάλογες καινοτόμες ιδέες και επιτυχίες στο μέλλον.

Tags: 7ο εσπερινό ΕΠΑΛ ΧαλανδρίουρομποτικήΕπισυνάψεις: sycharitiria_epistli_esp_epal_xaladriou.pdf Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα