73 συμβασιούχοι σε Πυλαία - Χορτιάτη

Εργασία

73 συμβασιούχοι σε Πυλαία - Χορτιάτη

Mία εβδομάδα ακριβώς, έως την ερχόμενη Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος για την κάλυψη 73 θέσεων εποχικού προσωπικού για τη διδακτική περίοδο 2012-2013.

Ειδικότερα, 41 προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν για τη λειτουργία των Κέντρων Πολιτισμού του Δήμου διάρκειας από έξι έως εννέα μήνες, 17 για τα Προγράμματα "Αθληση για Ολους" διάρκειας έξι μηνών και 15

προσλήψεις για τη λειτουργία των Κολυμβητικών Τμημάτων διάρκειας έντεκα μηνών.

Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί από 16 ειδικότητες των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες έξι:

-ΤΕ/ΔΕ Διδασκόντων Μουσικής, 19 θέσεις,

-ΠΕ Καθηγητών Κολύμβησης, 15 θέσεις,

-ΠΕ Γυμναστών Ορθοσωμικής, Βαρών κ.λπ., 13 θέσεις,

-ΤΕ/ΔΕ Διδασκόντων Ζωγραφικής - Αγιογραφίας, πέντε θέσεις,

-ΠΕ/ΤΕ Διδασκόντων Παραδοσιακών Χορών, τέσσερις θέσεις, και

-ΔΕ Διδασκόντων Θεάτρου, τέσσερις θέσεις.

Από δύο θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες ΤΕ/ΔΕ Διδασκόντων Λαϊκής Τέχνης, ΤΕ/ΔΕ

-Διδασκόντων Φωτογραφίας και ΠΕ Γυμναστών Τένις. Επίσης, θα προσληφθούν ένας Καθηγητής Κεραμικής, ένας Καθηγητής Κοσμήματος, ένας Καθηγητής Μπαλέτου, ένας Καθηγητής Μοντέρνου Χορού, όλοι κατηγορίας ΤΕ ή ΔΕ, ένας Καθηγητής Σκακιού ΔΕ, ένας Γυμναστής Tae Kwon Do και ένας Γυμναστής Πινγκ-Πονγκ, αμφότεροι κατηγορίας ΠΕ.

Αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, στη διεύθυνση: Απ.

Σαμανίδη 21, Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, 1ος όροφος, γραφεία ΚΕΠΑΠ. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2313 301099.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ - ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα