70 Θέσεις για γυναίκες στον Αγ. Δημήτριο

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Εβδομήντα θέσεις για γυναίκες δημιουργούνται στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.    Εβδομήντα γυναίκες θα βρουν εργασία ή θα καταρτιστούν μέσω της δράσης "Τοπικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνεργασίας για τη γυναικεία απασχόληση ΕΚΟ Αγ. Δημητρίου" .   Στρατηγικός στόχος της σύμπραξης των πέντε φορέων της περιοχής είναι η ενεργοποίηση, η κατάρτιση, η συμβουλευτική υποστήριξη και η απασχόληση άνεργων γυναικών (μετανάστριες, μακροχρόνια άνεργες, αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών) στην τοπική αγορά εργασίας.   Οι θέσεις εργασίας υπολογίζεται ότι θα προκύψουν μέσω Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Ένταξης, τοποθετήσεων σε θέσεις απασχόλησης και μαθητείας, τοπικών ιδιωτικών επιχειρήσεων, καθώς και μέσω ίδρυσης και λειτουργίας νέων επιχειρήσεων από συμμετέχουσες γυναίκες.   Προθεσμία & πληροφορίες    Η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο: 210 9711620.   (το Έθνος)  

dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

 

Tags: βρίσκω δουλειάαγορά εργασίαςΘέσεις εργασίαςεργασία Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα