3 προσλήψεις διανομέων στα ΕΛΤΑ Κιλκίς

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 3 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ταχυδρομικών Καταστημάτων που εδρεύουν στο Νομό Κιλκίς. Οι θέσεις είναι:

Κεντρικό Κατάστημα Κιλκίς
ΔΕ Διανομέων 1

>Ταχυδρομικό Κατάστημα Πολυκάστρου
ΔΕ Διανομέων 1

Ταχυδρομικό Κατάστημα Γουμένισσας
ΔΕ Διανομέων 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, για όλους του Νομούς, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κεντρικό κατάστημα Κιλκίς, Δημητράκου 4, ΤΚ 611-00 ΚΙΛΚΙΣ, τηλ: 23410-24265.

Ταχυδρομικό κατάστημα Πολυκάστρου, ΤΚ 612-00, Πολύκαστρο, τηλ: 23430-22347.

Ταχυδρομικό Κατάστημα Γουμένισσας, ΤΚ 613-00, Γουμένισσα, τηλ: 23430-41392

 

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: ΕΛΤΑαγορά εργασίαςβρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςεργασία Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita