5 καθηγητές φυσικής αγωγής στο Δήμο Αλιατρου

Εργασία

Ο Δήμος Αλιατρου ανακοινώνει την πρόσληψη Γυμναστών ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ρισμένου Χρόνου (με ασφάλιση ΙΚΑ) και με ωρομίσθια αποζημίωση ως εξής:

Άσκηση στην προσχολική ηλικία 1
Άσκηση στην πεζοπορία και τους παραδοσιακούς χορούς 1
Άσκηση στην εφηβική ηλικία 1
Άθληση και γυναίκα 1
Διάφορα προγράμματα 1

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΘΛΗΣΗΣ
Η διάρκεια κάθε μονάδας άθλησης είναι 60 λεπτά. Η συχνότητα των μονάδων άθλησης είναι 3 φορές την εβδομάδα, σε διαφορετικές ημέρες η κάθε μία και μέχρι 14-06-2013.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα

με την υπ΄ αριθ. 94842/24.8.2011 απόφαση του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΦΕΚ 1945/Β/31.08.2011 που αφορά: «Τροποποίηση – αντικατάσταση της υπ΄αριθ. 4843/12-2-2008 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού «Έγκριση Οργανωτικού πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους» και της τροποποιητικής αυτής (αριθμ. απόφ. 34103/21-7-2008).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση (www.aliartos.gov.gr) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλιάρτου, Λεωφόρος Αθηνών, 32001, Αλίαρτος υπόψη Κ. Ευαγγελίας Κουντουριώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2268350211). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση
είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα