6 προσλήψεις στο Δήμο Δελφών

Εργασία

Ο Δήμος Δελφών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας , έξι (6) ατόμων, προς κάλυψη των έκτακτων και επειγουσών αναγκών των Δημοτικών παιδικών σταθμών Δελφών. Οι θέσεις είναι:

ΠΕ Νηπιαγωγών 1
ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων ή ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων 2
ΥΕ γενικών καθηκόντων 3

1. Οι υποψήφιοι να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. 2. Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα ( καταδίκη, υποδικία,

δικαστική συμπαράσταση).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Επικηρ. φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/2007.
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση :
-στα κεντρικά γραφεία του Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών (Δ/νση: Ρ.Κοντορήγα 12, Αμφισσα τηλ: 2265072077), αρμόδιες για την παραλαβή των αιτήσεων ορίζονται οι Μαρία Καπαρέλη και Ευσταθία Καρανάσου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
- στα γραφεία πρωτοκόλλου των υπολοίπων επτά (7) Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δελφών

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Δελφών(Πλ.Κεχαγιά & Ρ.Κοντορήγα 12), από 13.12.2012 – 17.12.2012.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα