3 προσλήψεις στη Κοινωφελή επιχείρηση Δήμου Κόνιτσας

Εργασία

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για τη στελέχωση της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Κόνιτσας για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:

Μουσικός Κιθάρας 1
Μουσικός Πιάνου 1
Καλλιτεχνικός Διευθυντής 1

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης, στα γραφεία της Κοινωφελούς

Επιχείρησης Δήμου Κόνιτσας (Δ/νση: Σεβαστιανού 1, τκ 44100 Κόνιτσα, τηλ: 26550 24144.
Αρμόδια είναι η υπάλληλος κ. Αθανασίου Μαίρη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Κόνιτσας και της επιχείρησης, εφόσον αυτή είναι μεταγενέστερη των δημοσιεύσεων.

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα