2 προσλήψεις (Ειδικού Συμβούλου) στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Εργασία

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων προτίθεται να καλύψει 2 θέσεις Ειδικού Συμβούλου, ως εξής:

1 θέση Ειδικού Συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας, Ενημέρωσης και Έκδοσης Εντύπων1 θέση Ειδικού Συμβούλου με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού σε θέματα Δημοσίων Έργων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα :

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή

από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται. Β) Πτυχίο ή δίπλωμα σχολής Δημοσιογραφίας.
Γ) Προϋπηρεσία σε εφημερίδα, στην αρχισυνταξία ή σύνταξη και επεξεργασία κειμένων, με εμπειρία σε ρεπορτάζ τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης, εμπειρία στην ηλεκτρονική σελιδοποίηση, στην παραγωγή και επιμέλεια εντύπων, όπως και στην έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να υποβληθούν εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης στο Δημοτικό Κατάστημα Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (γραφείο πρωτοκόλλου ) τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα