24 προσλήψεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Εργασία

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την πρόσληψη, από 20-12-2012, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης χρονικής διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Αχαϊας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι θέσεις είναι:

ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Ισοπεδωτή γαιών) 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Φορτωτής) 1
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων

(JCB) 1
ΔΕ Οδηγών 2
ΥΕ Εργατών 17
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (JCB και γκρέϊντερ) 1
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Φορτωτή και Μπουλντόζα) 1

Γενικά Προσόντα Πρόσληψης

1. Οι υποψήφιοι να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. 2. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
3. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση). Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμούνται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυράνε καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο.

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αυτοπροσώπως αίτηση,συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Δ/νση Διοίκησης της Π.Δ.Ε. (Τμήμα Προσωπικού, Πανεπιστημίου 254 (Κτήριο Β΄) Τ.Κ. 26110 Πάτρα, υπόψη κ. Διαμαντοπούλου Μαρίας) εντός πέντε (05) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας δηλ. έως και την 19/12/2012, επισυνάπτοντας στην αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο Α.Μ.ΙΚΑ του υποψηφίου. 2. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών
3. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599 ότι δεν έχουν καταδικαστεί
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
5. Επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας
6. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στον φορέα μέσα στο 12μηνο
7. Ακριβές φωτοαντίγραφο της σχετικής άδειας χειριστή μηχανημάτων

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίαςαγορά εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα