28 προσλήψεις στην Κοινωφελή επιχείρηση ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Εργασία

Η Κοινωφελής επιχείρηση ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, ύστερα από την υπ` αριθμ. 193/12-12-12 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και την υπ` αριθμ 44911/29-11-2012 έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών και έχοντας υπόψη τις διατάξεις των αρ. 21 παρ. 1 και 14 παρ. 2 περ. β΄ του Ν. 2190/94, ζητά, για την αντιμετώπιση εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών, να απασχολήσει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία, διάρκειας 7 μηνών,σύμφωνα με τις ανάγκες του ΔΙΕΚ για εκπαιδευτικό προσωπικό για το τρέχον ακαδημαϊκό

έτος , με τις εξής ειδικότητες:

1 Αρχιτέκτονα ΠΕ
1 Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ
1 Σχεδιαστή Δομικών Έργων ΔΕ
1 Διακοσμητή ΤΕ
2 Τουριστικών Επαγγελμάτων ΤΕ
1 Γραφίστα ΤΕ
1 Γραφίστα ΔΕ
2 Φωτογράφους ΔΕ
1 Σχεδιαστή Ενδυμάτων –Ενδυματολόγο ΔΕ
1 Ζωγράφο ΠΕ
2 Μάγειρες ΔΕ
1 Ζαχαροπλάστη ΔΕ
1 Σχεδιαστή Κοσμημάτων ΤΕ
1 Ιστορικό Ελληνικού Πολιτισμού ΠΕ
1 Πολιτικών Επιστημών –Κοινωνιολογίας ΠΕ
1 Οικονομολόγο ΠΕ
2 Αγγλικής Φιλολογίας ΠΕ
1 Γαλλικής Φιλολογίας ΠΕ
1 Γερμανικής Φιλολογίας ΠΕ
1 Πληροφορικής ΤΕ
1 Εκπαιδευτή Κεντητικής ΥΕ
1 Γεωπόνο - Τεχνολόγο Τροφίμων ΠΕ
1 Χημικό ΠΕ
1 Περιβαλλοντολόγο ΠΕ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να καταθέσουν στο Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου (Ρ. Φεραίου 1 & Χείρωνος) έως 17/12/12 τα εξής δικαιολογητικά:

* Αίτηση ( συμπληρώνεται στην υπηρεσία) * Βιογραφικό σημείωμα
* Επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας
* Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών
* Απόδειξη διδακτικής εμπειρίας τουλάχιστον 6 διδακτικών εξαμήνων σε ΙΕΚ η οποία αποδεικνύεται με: α) Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου στην οποία να αναφέρεται το είδος και η χρονική διάρκεια της διδακτικής εμπειρίας ( Αν πρόκειται για απασχόληση στο Δημόσιο οι υποψήφιοι μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του δημοσίου φορέα, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα) και β) Για ελεύθερους επαγγελματίες, πλέον των ανωτέρω, απαιτείται η υποβολή σχετικών συμβάσεων ή δελτίων παροχής υπηρεσιών.
*Βεβαίωση οικείου Δήμου μόνιμης κατοικίας
*Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Από τα παραπάνω, απαραίτητο τυπικό βαθμολογούμενο προσόν θεωρείται ο αντίστοιχης ειδικότητας τίτλος σπουδών. Τα υπόλοιπα προσόντα βαθμολογούνται, εφόσον υπάρχουν και αποδεικνύονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά – βεβαιώσεις.

Η μόνιμη κατοικία καθώς και η διδακτική εμπειρία, όπως ανωτέρω προσδιορίζεται, δεν συνιστούν απαραίτητα τυπικά προσόντα, αλλά κριτήρια προτίμησης, εκ των οποίων η διδακτική εμπειρία συνιστά και βαθμολογούμενο προσόν. H απόδειξη γνησιότητας των προσκομιζόμενων δικαιολογητικών γίνεται βάσει του σχετικού πλαισίου του ΑΣΕΠ. Κατά των αποτελεσμάτων επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους άσκηση ένστασης μέσα σε προθεσμία 5 ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης τους.

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα