19 Θέσεις στην Αρκαδία

Εργασία

Δεκαεννέα υπάλληλοι θα προσληφθούν στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας. Η ΑΡΩΓΗ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ανακοινώνει την πρόσληψη 19 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 7 μηνών, για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού (ΚΟΧ.Π.) στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τα εν λόγω

άτομα θα απασχοληθούν στους παρακάτω συμπράττοντες φορείς: -ΛΘ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων-Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Πελοποννησιακών Σπουδών Προϋποθέσεις Συμμετοχής Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:• να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και• να είναι άνεργοι ηλικίας έως και 35 ετών (να έχουν γεννηθεί από 01/01/1978 και μετά) με δελτίο ανεργίας σε ισχύ (εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ) Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2013. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26210.36350dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα