1 θέση επιστημονικού συνεργάτη στο Δήμο Καισαριανής

Εργασία

Ο Δήμαρχος Καισαριανής προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη (Νομικού-Δικηγόρου) να υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Τμήμα Διοίκησης – Προσωπικού, κα. Πορίχη Ζηνοβία, οδός Βρυούλων 125 - 2ος όροφος, ώρες 8.30 - 2.30 καθημερινά), αίτηση συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν με την αίτησή τους: 1) Βιογραφικό σημείωμα.
2) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
3) Πτυχίο Νομικού τμήματος ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
4) Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, σχετιζόμενο με δημόσιο

δίκαιο
5) Ειδίκευση στον τομέα των φορολογικών ζητημάτων και ζητημάτων Διοικητικού Δικαίου Δήμων και Κοινοτήτων, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (π.χ. δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία.
6) Πτυχίο γνώσης Αγγλικής Γλώσσας σε επίπεδο Proficiency
7) Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 ότι σε περίπτωση επιλογής τους θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα από την παρ.3.του άρθρου 163 του Ν.3584/07 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού ( σύμφωνα με τα άρθρα 11-17 ) του ανωτέρω νόμο.

Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανόμενου (παρ. 4 του άρθρου 163 του Ν.3584/07). Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο μας, μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσιοποίησης της παρούσας είτε αυτή είναι η δημοσίευση σε μια εφημερίδα, ή στον δικτυακό τόπο του Δήμου ή στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών (κος Ματζιούρης Γ. τηλ.2132010743 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30-14:30) .

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα