11 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ (Λάρισας)

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Ο  Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειαςανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιοχής Λάρισας, που εδρεύει στον Νομό Λάρισας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου 2
ΔΕ Τεχνικοί Επιμελητές 2
ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων 7

>Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ 99 & ΑΜΟΡΓΟΥ, ΛΑΡΙΣΑ, 41335 απευθύνοντάς την στον ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ υπόψιν κ. ΤΟΣΙΟΥΔΗ ΕΥΑΝΘΙΑ (τηλ. επικοινωνίας: 2410623001-5).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 7-12-2012 ΕΩΣ 17-12-2012 ΑΠΟ ΩΡΑ 08:00 ΕΩΣ 14:00

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασία Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita