Κάλεσμα του συντονισμού των σωματείων Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου σε συνέλευση 13/12

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ 

ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ & ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ «ΑΤΤΙΚΟ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Β΄ ΕΛΜΕ

ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΤΠ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ -  ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Οι εργαζόμενοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή επίθεση στις ανάγκες και τα δικαιώματά τους. Στο όνομα της κρίσης, του χρέους και των ελλειμμάτων, το εισόδημα, τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά δικαιώματα, η δημόσια παιδεία και υγεία, μπαίνουν στο στόχαστρο, εργατικές κατακτήσεις δεκαετιών καταργούνται και ισοπεδώνονται! Κυβέρνηση, Ε.Ε. και ΔΝΤ προωθούν μια πολιτική που προβλέπει νέες, αβάσταχτες θυσίες για τους εργαζόμενους, νέα προνόμια και κέρδη για την οικονομική ελίτ και τις τράπεζες που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την κρίση.

Εκτός από την φτώχεια ανοίγει πλέον διάπλατα γαϊτανάκι χιλιάδων απολύσεων σε όλο το δημόσιο με πρώτους τους εργαζόμενους αορίστου αλλά σύντομα θα πάρουν σειρά και μόνιμοι.

Οι εργαζόμενοι-ες, πρέπει, να συσπειρωθούν στα σωματεία, τους μαζικούς φορείς και τα συνδικάτα, να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους και να οικοδομήσουν ένα πλατύ, μαζικό κίνημα αντίστασης και ανατροπής αυτής της πολιτικής.

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 μμ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 Για να συγκροτήσουμε μόνιμο συντονισμό και να οργανώσουμε την κοινή μας δράση. Καλούμε και όλους τους υπόλοιπους φορείς και σωματεία της περιοχής να πλαισιώσουν με ισότιμες και ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες το συντονισμό, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό αγωνιστικό μέτωπο στην περιοχή μας που θα συσπειρώσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία στη μάχη ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης- Ε.Ε- ΔΝΤ.

Με πρώτη μάχη την προσπάθεια να μην υπάρξει καμία απόλυση.

 

Tags: ΑνακοίνωσηΚάλεσμαΑγία ΒαρβάραΔήμος Χαϊδαρίου και Αιγαλέου Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα