10 προσλήψεις στο Δήμο Κόνιτσας

Εργασία

Ο Δήμος Κόνιτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου. Οι θέσεις είναι:

ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών (για την υπηρεσία ύδρευσης- αποχέτευσης) 2
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (JCB) (για την υπηρεσία ύδρευσης- αποχέτευσης) 1
ΔΕ ΧειριστώνΜηχανημάτων Έργων (φορτωτή) (για την υπηρεσία ύδρευσης- αποχέτευσης) 1
ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων- Φορτηγών (για την υπηρεσία καθαριότητας) 2
ΥΕ Εργατών/τριών (για την υπηρεσία ύδρευσης- αποχέτευσης)

2
ΥΕ Εργατών/τριών (για την υπηρεσία καθαριότητας) 2

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κόνιτσας, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 44100 ΚΟΝΙΤΣΑ απευθύνοντάς την στο Δήμο Κόνιτσας, υπόψιν κ. Τσούβαλη Έφη (τηλ. επικοινωνίας: 2655360313). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς
το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα