10 χρόνια χωρίς τον Βλάσση Μπονάτσο

Ο εκρηκτικός και χειμμαρώδης Βλάσσης Μπονάτσος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου 1949. Η καριέρα του ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με το τότε ιστορικό συγκροτημα ΠΕΛΟΜΑ ΜΠΟΚΙΟΥ.

Το όνομα του αποτελείται απο συλλαβές από τα επώνυμα των ιδρυτικών μελών του: Νίκος ΔαΠΕρης, Νίκος ΛΟγοθέτης, Τάκης ΜΑρινάκης, Βλάσης ΜΠΟνάτσος, Γιάννης ΚΙΟΥρκτσόγλου ενώ στα τέλη του 1970 κυκλοφορούν την επιτυχία "Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε".

Από

τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του επιτυχίες ήταν Οι Απαράδεκτοι, μαζί με το Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Επίσης, ήταν ο πρώτος Έλληνας που παρουσίασε τηλεοπτικές φάρσες σε επώνυμους, ανοίγοντας το δρόμο σ’ ένα πολύ δημοφιλές είδος ψυχαγωγικής εκπομπής. Ασχολήθηκε, ακόμα, με τηλεπαιχνίδια και τηλεοπτικά σόου.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη λάτρεψε, όμως, την πρωτότοκη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου, με την οποία παντρεύτηκε το 1996. Λίγους μήνες μετά το γάμο τους, μια άλλη γυναίκα έμελλε να κλέψει την καρδιά του Βλάσση, η κόρη του, που πήρε το όνομα Ζωή-Ελένη.

Το Vlass back στον ΣΚΑΙ, το Άλλα κόλπα στο Mega, το Με φόρα στον ΑΝΤ1, το Να η ευκαιρία στο Mega, "εκτόξευσαν" το κασέ και τη φήμη του Βλάσση Μπονάτσου.

Πέθανε ξαφνικά στις 14 Οκτωβρίου του 2004 σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατός του οφείλεται σε "αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα".

Tags: Βλασσης Μπονάτσοςσαν σήμερα Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα