Côte d'Ivoire Burger. Το Burger της Ακτής Ελεφαντοστού

Το φαγητό της Ακτής του Ελεφαντοστού έχει πολλά από τα στοιχεία που βρίσκουμε και στις κουζίνες άλλων αφρικανικών χωρών. Ίσως η κουζίνα της Côte d'Ivoire να έχει μεγαλύτερη ποικιλία υλικών (άρα και φαγητών) και γεύσεων από εκείνες των γειτόνων της.

Η συνταγή που ακολουθεί είναι συνταγή για ένα πολύ νόστιμο burger από κιμά κοτόπουλου, με πολύ ξεκάθαρη τη γεύση της ντομάτας, έντονη την παρουσία της καυτερής πιπεριά και του σκόρδου, εύκολο και γρήγορο στην ετοιμασία του.

Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστά αυτά τα

burgers είναι η μαγιονέζα “Pili Pili”. Ακόμη και αν δεν είστε από τους φανατικούς της μαγιονέζας, ετούτη εδώ έχει όλα τα εχέγγυα να σας κάνει να την αγαπήσετε. Μπορείτε λοιπόν να τη δοκιμάσετε ανεξάρτητα από τα burgers.

Όπου να ‘ναι, οι ομάδες θα βγουν από τα αποδυτήρια για το καθιερωμένο ζέσταμα, πριν ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί δώσουν το σφύριγμα για την έναρξη του αγώνα Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού. Ίσα που προλαβαίνετε να ετοιμάσετε μερικά ζουμερά burgers κοτόπουλου για εσάς και την παρέα σας. Και καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Côte Ivoire Burger, Burger, Ακτής Ελεφαντοστού,Côte Ivoire Burger, Burger, aktis elefantostou