Ζήσε το καλοκαίρι σου μ’ ένα Nespresso Freddo!

Υπάρχουν χιλιάδες όμορφες στιγμές ταυτισμένες με το καλοκαίρι στο άλμπουμ της μνήμης. Υπάρχουν όμως και γεύσεις που κλείνουν μέσα τους τους ομορφότερους μήνες του χρόνου και τα καλά νέα είναι ότι με μια μηχανή Nespresso μπορούμε να τις απολαμβάνουμε κάθε μέρα.

Αυτή την ξεχωριστή δροσιά και τη μοναδική γεύση του Nespresso Freddo είχαν την ευκαιρία

να γνωρίσουν οι Θεσσαλονικείς στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Nespresso Boutique (Μητροπόλεως 36 & Πλουτάρχου) με κεντρικό σύνθημα Nespresso Freddo σημαίνει καλοκαίρι.

Σε ρόλο οικοδεσπότη ο Nespresso Freddo, η πρόταση του αγαπημένου μας καφέ για το καλοκαίρι. Αυτήν την παγωμένη εκδοχή των αγαπημένων μας ποικιλιών καφέ Nespresso μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά στο σπίτι μας με τη χρήση μιας μηχανής U. Αρκούν μόνο δύο κάψουλες από την αγαπημένη μας ποικιλία Nespresso, αρκετός πάγος, και ζάχαρη για τον τέλειο Freddo Espresso. Αν πάλι προτιμάτε το Freddo Capuccino, θα χρειαστείτε και το Aeroccino της Nespresso για το τέλειο αφρόγαλα.

Όποια γεύση εκλεκτής ποικιλίας και αν προτιμάτε, μπορείτε να την απολαύσετε και σε έκδοση Nespresso Freddo. Του μοναδικού καφέ που παρασκευάζεται τόσο απλά στο σπίτι, αλλά συχρόνως μας ταξιδεύει νωχελικά με κάθε γουλιά στον προσωπικό μας καλοκαιρινό παράδεισο.

Nespresso Freddo Espresso

Συστατικά:

Για 1 μεγάλο ποτήρι συνταγών Nespresso (350 ml)

2 κάψουλες ΝespressoΠαγάκια80-100 ml φρέσκο παγωμένο γάλα (για καλύτερο αποτέλεσμα επιλέξτε γάλα με χαμηλά λιπαρά)Ζάχαρη (αν το επιθυμείτε)

Προετοιμασία:

Ετοιμάστε 2 κάψουλες από την αγαπημένη σας εκλεκτή ποικιλία. Προσθέστε ζάχαρη, αν το επιθυμείτε και στη συνέχεια προσθέστε παγάκια. Γεμίστε το Aeroccino και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί. Σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε τέλειο κρύο αφρόγαλα για τον καφέ σας!

Nespresso Freddo Cappuccino

Συστατικά:

Για 1 μεγάλο ποτήρι συνταγών Nespresso (350 ml)

2 κάψουλες ΝespressoΠαγάκια80-100 ml φρέσκο παγωμένο γάλα (για καλύτερο αποτέλεσμα επιλέξτε γάλα με χαμηλά λιπαρά)Ζάχαρη (αν το επιθυμείτε)

Προετοιμασία:

Ετοιμάστε 2 κάψουλες από την αγαπημένη σας εκλεκτή ποικιλία. Προσθέστε ζάχαρη, αν το επιθυμείτε και στη συνέχεια προσθέστε παγάκια. Γεμίστε το Aeroccino και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί. Σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε τέλειο κρύο αφρόγαλα για τον καφέ σας. Καλή απόλαυση!

Keywords
Τυχαία Θέματα