Το Τσάι της Κηφισιάς

Το γνωστό κατάστημα αποκτά κηφισιώτικο αδερφάκι και μας προτείνει 5 ολοκαίνουργια, Χριστουγεννιάτικα μείγματα.

Σας αρέσει το τσάι; Αν ναι, ο Δρόμος του Τσαγιού έχει μια δελεαστική πρόταση: μια πλούσια γκάμα 5 χριστουγεννιάτικων τσαγιών, από πράσινο και μαύρο τσάι, καθώς και αποξηραμένα φρούτα, για να γιορτάσει το άνοιγμα του καινούργιου καταστήματος στην Κηφισιά.

Ανάλογα με το γευστικό μας γούστο, τσάι χωρίς τεΐνη, με μέλι, αμύγδαλο, πορτοκάλι, κάρδαμο, αστεροειδή γλυκάνισο, ιβίσκο και παντζάρι θα βρουν την θέση τους σε όλα τα τραπέζια.

Όσο για το τσάι του Άη Βασίλη, με ένα πράσινο τσάι Κίνας, συνδυάζει το κεράσι και το πορτοκάλι με το αμύγδαλο, την κανέλα, το κάρδαμο, το κορίανδρο, το γαρύφαλλο και το ροζ πιπέρι, μας μεταφέρει στιγμιαία στην πλούσια Πολίτικη κουζίνα και αναλαμβάνει να εμπνεύσει τις γιορτινές μας συνταγές.

Λίγα λόγια για το κατάστημα

Ο Δρόμος του Τσαγιού δημιουργήθηκε το 2001 στην Ελλάδα. Η αρχική ιδέα ήταν να προσφέρει, στον ίδιο κατάλογο, μια ευρεία γκάμα τσαγιών προέλευσης από τις καλύτερες φυτείες της Ανατολής, συνδυασμένη με μια πλούσια συλλογή μεσογειακών βότανων.

Στην δημιουργία αρωματισμένων τσαγιών, ο Δρόμος του Τσαγιού συνδυάζει και προβάλει γνώριμες και καθημερινές γεύσεις από το μεσογειακό ρεπερτόριο αρωμάτων. Τα βότανα, τα άνθη και τα φρούτα της Μεσόγειου καθώς και τα μπαχαρικά, βρίσκουν με το πιο φυσικό τρόπο την θέση τους στα μίγματα των αρωματισμένων αυτών τσαγιών.

Ο Δρόμος του Τσαγιού, Δροσίνη 16, Κηφισιά
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσάι, Κηφισιάς,tsai, kifisias