Η επιλογή του Χριστόφορου

Για πρώτη φορά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή σε σποτ.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης του κινηματογραφικής δουλειάς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λέει ναι σε διαφήμιση, και το κάνει με το δικό του τρόπο: αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία, τη μουσική επιμέλεια, και, φυσικά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε ένα σποτ που αφηγείται κλασικές επιλογές στη ζωή ενός σύγχρονου άνδρα. Όχι απλές συνήθειες, αλλά στάσεις ζωής, συνειδητές επιλογές που έχουν τη δική τους αξία.

Σε ένα εντυπωσιακό loft, που κατασκευάστηκε

για τις ανάγκες του διαφημιστικού και με την κινηματογραφική ατμόσφαιρα που διαμόρφωσε το σενάριο, 10 επαγγελματίες τσελίστες κλήθηκαν να ενσαρκώσουν στο γύρισμα την φαντασία και την έμπνευση που παρέχει η μουσική την ώρα που ο ήρωας (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) αρχίζει να γράφει σε μια λευκή κόλλα χαρτί. Και επιλέγει να γράφει στο χέρι, γιατί αυτό του δίνει την αίσθηση της ελευθερίας να εκφραστεί όπως εκείνος θέλει.

Το διαφημιστικό κλείνει την απόλαυση ενός γιαουρτιού «Αγελαδίτσα» της ΦΑΓΕ: άλλη μια κλασική επιλογή που επισφραγίζει μια ολοκληρωμένη και γεμάτη ημέρα. Όπως αναφέρει και ο ίδιος, «το κλασικό δεν είναι συνήθεια… είναι επιλογή»!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστόφορου,christoforou