Το ΤeM Boutique Hotel αποκτά εστιατόριο

Ο περσινός πρώτος χρόνος λειτουργίας του Torri e Merli Boutique Hotel στο μαγευτικό νησί των Παξών, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάκκας, έκλεισε με τις θετικότερες των εντυπώσεων ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Για αυτό «ευθύνονται» το σπάνιας ομορφιάς φυσικό τοπίο αλλά και η βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και διακόσμηση του αναπαλαιωμένου αρχοντικού Παπαμάρκου του 17ου αιώνα που μεταμορφώθηκε στο πανέμορφο ξενοδοχείο, με σεβασμό στον αρχικό σχεδιασμό.

Στα πλακόστρωτα μονοπάτια του ειδυλλιακού κήπου, στους πυργίσκους και τις πολεμίστρες του ιστορικού κτιρίου, στις 7 κομψές σουίτες του, στην πισίνα και γενικά στους θαυμάσιους χώρους του, φέτος το Μάιο έρχεται να προστεθεί και ένα γκουρμέ εστιατόριο. To TeM Resto θα βρίσκεται στον ατμοσφαιρικό κήπο του ξενοδοχείου και υπόσχεται να αποτελέσει το ιδανικό θερινό σκηνικό για λαχταριστές απολαύσεις. Το μενού, εμπνευσμένο από το Γάλλο executive consultant chef Olivier Camphana και δουλεμένο από το νεαρό Κερκυραίο chef Ioanni, είναι ένα ταξίδι στη Μεσόγειο με τα μυρωδικά της ελληνικής φύσης (θυμάρι, βασιλικός, δεντρολίβανο, λουίζα, δυόσμος, μέντα) να κυριαρχούν, τη φρεσκάδα και την ποιότητα των πρώτων υλών να αποτελούν πρωταρχικό μέλημα και τις ξεκάθαρες, φίνες γεύσεις να δίνουν τον τόνο.

Το καρπάτσιο με λάδι τρούφας, οι γαρίδες τεμπούρα με ταρτάρ ντομάτας, η σαλάτα Torri e Merli, το ριζότο μιλανέζ με άρωμα κρόκου και το ψαρονέφρι σε σάλτσα μελιού και λάιμ, είναι μερικές μόνο από τις γευστικές προτάσεις του ΤeM Resto, που φιλοδοξεί να καταξιωθεί ως ένα από τα καλύτερα γκουρμέ εστιατόρια στο Ιόνιο.

Λάκκα, Παξοί ΤΚ 490 82 τηλ: 2621-234.123, φάξ: 2662-031.033, website: www.torriemerli.com , e-mail: [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα