Ο Γαστρονόμος παραδίδει Μαθήματα Μαγειρικής

Ανεβάσαμε το πρώτο μας βίντεο. «Μπείτε» μέσα να το δείτε. Ακολουθούν κι άλλα.

Το σκεφτόμασταν και το συζητάγαμε καιρό: τόσα και τόσα μυστικά μαγειρικά έχουμε μάθει και ενώ τα γράφουμε και τα ξαναγράφουμε με κάθε λεπτομέρεια στο περιοδικό και στο site (ενίοτε τα φωτογραφίζουμε και step by step), έλειπε η εικόνα η κινούμενη, που πείθει χωρίς πολλά πολλά, αφού ό,τι χρειάζεται να μάθεις απλώς το βλέπεις να γίνεται…

 

Προν ολίγου καιρού πήραμε την απόφαση, μπήκαμε

στο στούντιο και ξεκινήσαμε το γύρισμα. Και τώρα το γαστρονόμος online… περήφανα παρουσιάζει στους διαδικτυακούς του φίλους τη νέα σειρά βίντεο με τίτλο «Μαθήματα Μαγειρικής».

 

Πρόκειται για απλές τεχνικές που σκοπό έχουν να «ξεμπλοκάρουν» τον καθημερινό μάγειρα. Μαθαίνουμε πώς να καθαρίζουμε σωστά λαχανικά, φρούτα και καρπούς, βασικές κοπές, φιλεταρίσματα, πώς να χρησιμοποιούμε άγνωστα αλλά πολύ χρήσιμα εργαλεία, και άλλα πολλά μαγειρικά κόλπα που θα μας κάνουν πιο «έξυπνους» στην κουζίνα και τα μαγειρέματά μας πιο επιτυχημένα.

 

Πρώτος δάσκαλος ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, φίλος και συνεργάτης από καιρό. Μας φιλοξένησε στο στούντιο του, το Studio Sidayes (Iερολοχιτών 7 & Ελευθερίας, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, τηλ.: 210-60.18.288, www.sidayes.gr) όπου σκαρώσαμε τα πρώτα μας βιντεάκια.

 

Πατήστε στο ακόλουθο link και μπείτε στο θαυμαστό κόσμο της μαγειρικής χωρίς μυστικά. Τώρα με live εικόνα.

 

Πρώτο βίντεο: Πώς καθαρίζουμε κάστανα;

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές