Μανιταρένιο μενού στην «Καλλίστη γεύσις»

Μετά το βουβάλι και τον μαύρο χοίρο ήρθε η σειρά των βραβευμένων μανιταριών Δίρφυς, στα μοναδικά θεματικά μενού του εστιατορίου που μας γνωρίζουν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα.

Αν οι λέξεις «λεντινούλα, γκριφόλα, πορτσίνι και γανόδερμα» σάς είναι άγνωστες, σπεύσατε να κάνετε την κράτηση σας στο «Καλλίστη γεύσις» όπου το κέντρο γαστρονομίας και πολιτισμού, τα μανιτάρια Δίρφυς, και οι σεφ Νίκη Τρέσσου και Ευδοκία Φυλακούρη ετοίμασαν ένα μενού με θέμα τα μανιτάρια. Αν πάλι οι λέξεις αυτές σάς είναι γνωστές, μάλλον έχετε ήδη «κλείσει»

τις θέσεις σας και ετοιμάζεστε να γευτείτε:

Σούπα βελουτέ με μανιτάρι γκριφόλα και αφρό γραβιέραςΜπρουσκέτες με πατέ μαύρης τρούφαςΠλευρώτους με λιαστή ντομάτα και μελίχλωρο ΛήμνουΠράσινη σαλάτα με κίτρινα πλευρώτους και πορτοκάλιΤραχανά με αποξηραμένη λεντινούλα και πλευρώτουςΜπιφτέκια γεμιστά με πορτσίνι και πουρέ

Το μενού συνοδεύουν τα κρασιά του κτήματος Μεγαπάνου και για επιδόρπιο, μωσαϊκό μπίτερ σοκολάτας με ανθό αλατιού, αρωματισμένο με τρούφα και γαλλικό καφέ με γανόδερμα.

Για σήμερα Παρασκευή οι θέσεις είναι ήδη κλεισμένες αλλά μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για αύριο Σάββατο 08/02/2014.

Καλλίστη γεύσις, Ασκληπιού 137, 210 64 53 179.
Keywords
Τυχαία Θέματα