Η Fabrica δίπλα στο κύμα

Το στέκι των οινόφιλων του κέντρου πρόκειται να παραθερίσει στην «Ακτή του Ήλιου» της λεωφόρου Ποσειδώνος. Ο λόγος για τη Fabrica de Vino της Εμμ. Μπενάκη που θα μεταφέρει τις προθήκες με τα λευκά, τα ροζέ και τα κόκκινα κρασιά της στην παραλιακή από την Παρασκευή 10 Μαΐου. Εκεί θα λειτουργεί κάθε βράδυ από τις 9.

Οι υπεύθυνοι αφήνουν τις βαριές, μεστές και μπαχαρένιες ετικέτες στο κελάρι για να σερβίρουν καλοκαιρινά ξανθά, χρυσά και ανάλαφρα φρουτένια κρασιά τιμώντας, όπως μας έχουν συνηθίσει, τον ντόπιο αμπελώνα

με 200 ετικέτες, από τις οποίες οι 40 προσφέρονται και σε ποτήρι. Τον κατάλογο του θέρους συμπληρώνουν τα τσίπουρα, τα λικέρ και οι μπίρες με μεσογειακό ταπεραμέντο - από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία.

Ακόμη, σε συνεργασία με τον mixologist Αριστοτέλη Παπαδόπουλο και την ομάδα του «Soulshakers» θα διαθέτουν μια λίστα με κοκτέιλ α λα ελληνικά· τσίπουρο, κρασί, λικέρ μαστίχα, κουμ κουάτ και άλλα φρουτένια λικέρ της παραδοσιακής ελληνικής ποτοποιίας θα χρησιμοποιηθούν ως βάση για τη δημιουργία κοκτέιλ που πιθανόν να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζαμε μέχρι φέτος τα αποστάγματα-πεσκέσια από τις διακοπές στα Κυκλαδονήσια.

Σημειωτέον, η Fabrica de Vinο της οδού Μπενάκη θα λειτουργεί μετά το Πάσχα από Δευτέρα μέχρι Παρακευή, από τις 11 π.μ μέχρι τις 8 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα