Εσείς τι ξέρετε για το βιολογικό σπαράγγι;

Το πολύ νόστιμο λαχανικό μάς συστήνεται, μέσα από την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων και του ΒΙΟΑΓΡΟΥ.

Σε κάποιες χώρες, το σπαράγγι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής διατροφής. Στην Ελλάδα μόλις τα τελευταία χρόνια αποκτά σιγά - σιγά τη θέση που του αξίζει, για αυτό κάθε πρωτοβουλία γνωριμίας με το ιδιαίτερο αυτό λαχανικό αξίζει τον κόπο να προβληθεί.

Όπως αυτή που θα λάβει χώρα το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου,

στις 11:00, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με τον πιο άμεσο τρόπο τα βιολογικά σπαράγγια, να τα δοκιμάσουν και να τα προμηθευτούν εντελώς δωρεάν από την Ομάδα Παραγωγών της ΒΙΟΑΓΡΟΣ, που καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πραγματοποιεί συλλογή βιολογικών σπαραγγιών στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πέλλας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί όχι μόνο για τα σπαράγγια, αλλά και για τα πλεονεκτήματα της βιολογικής γεωργίας και των προϊόντων της και για τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ κατά τη διάρκεια του μήνα πρόκειται να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Info: Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων, τηλ: 2310 539 817, www.biocluster.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα