Υψηλές πτήσεις (28,1%) έκανε στην πρεμιέρα το... «Μusic school»!

TV GOSSIPΥψηλές πτήσεις (28,1%) έκανε στην πρεμιέρα το... «Μusic school»!Παρασκευή, Οκτώβριος 10, 2014 - 15:43

Αυτή η «Μουρμούρα» τελικά αρέσει πάρα πολύ. Ομως υπάρχει ο άγραφος κανόνας που λέει πως αν βρεθείς στην ίδια σκηνή με ένα παιδί ή ένα σκυλί, είσαι χαμένος από χέρι. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχουμε σκηνή αλλά ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με λιλιπούτειους πρωταγωνιστές, οι οποίοι κατάφεραν να αναμετρηθούν στα ίσα με τη σειρά-φαινόμενο του Alpha.

Κέντρισε το ενδιαφέρον

Το νέο πρόγραμμα του Mega

«The music school», με τις χαριτωμένες φατσούλες και φωνούλες των παιδιών, κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και στην πρεμιέρα του η τηλεθέαση έφτασε το 28,1% στο γενικό σύνολο και το 35,3% στα νεανικά κοινά. Το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με τα τρία αγαπημένα ζευγάρια να ζουν νέες περιπέτειες, άντεξε στον ανταγωνισμό, αφού έχει γίνει πια σταθερή τηλεοπτική αξία. Το ποσοστό θεαματικότητας στο σύνολο άγγιξε το 31,1%, ενώ στις ηλικίες 15-44 έφτασε το 36,2%.

Μπορούμε να κάνουμε λόγο για ντέρμπι, ωστόσο θα περίμενε κανείς -μετά την τόση διαφήμιση που έχει κάνει το Mega για το νέο project- το «Μusic school» να έπαιρνε κεφάλι την πρώτη μέρα προβολής του, αφού είναι φρέσκο προϊόν, και με σταρ κριτές και παρουσιάστρια. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το δεύτερο επεισόδιο για να διαπιστώσουμε αν τα υψηλά νούμερα της πρεμιέρας σημειώθηκαν λόγω... περιέργειας ή αν οι τηλεθεατές θέλουν να έχουν μια αξιόλογη εναλλακτική λύση εκτός της κωμικής σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα