Πέρασαν βέρες στη Φλωρεντία

SHOWBIZΠέρασαν βέρες στη ΦλωρεντίαΠαρασκευή, Οκτώβριος 10, 2014 - 15:02

Παραμυθένιος γάμος για τη Μις Ελλάς 2004 στη Φλωρεντία. Η πανέμορφη Μαρία Σπυριδάκη, που μετά την καριέρα της στο μόντελινγκ ασχολήθηκε με την τηλεόραση, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νάσο Ζαχαρόπουλο στην πόλη όπου η φιλία τους μετατράπηκε σε έρωτα. Υστερα από ένα χρόνο σχέσης κι αφού είπε το μεγάλο «ναι» στον συμπατριώτη της Κρητικό επιχειρηματία, η μελαχρινή καλλονή με τα πράσινα μάτια ντύθηκε νυφούλα σε μια τελετή για λίγους και εκλεκτούς.

Κουμπάροι τα αδέρφια τους

Ο γάμος έγινε στην ορθόδοξη

εκκλησία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, δίπλα στην Ponte Vecchio της πανέμορφης ιταλικής πόλης που φημίζεται για την αρχιτεκτονική της. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο αδελφός της Μαρίας, Γιώργος Σπυριδάκης και εκείνος του γαμπρού, Αλέξης Ζαχαρόπουλος. Η Μαρία επέλεξε νυφικό του οίκου Kathy Heydels, το σχέδιο του οποίου όμως επιμελήθηκε η ίδια, μαζί με τον designer Γιάννη Τόγκο. Ο Νάσος Ζαχαρόπουλος έφτιαξε το sur mesure κοστούμι του σε ιταλικό οίκο. Μετά τον γάμο οι λιγοστοί φίλοι και συγγενείς των νεονύμφων γιόρτασαν το ευχάριστο γεγονός στο ειδυλλιακό ξενοδοχείο «Villa San Michele», στον καταπράσινο λόφο Φιέζολε.

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στη Φλωρεντία, αφού πριν από ένα χρόνο εκεί ξεκίνησε η σχέση του. Είχαν ταξιδέψει ως φίλοι, όμως στην πορεία θυμήθηκαν πόσα κοινά στοιχεία έχουν, αφού στο παρελθόν ήταν ξανά μαζί, όμως για κάποιους λόγους είχαν χωρίσει. Η μοίρα πάντως είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς! Οσο για τους φίλους τους που δεν ήταν παρόντες στον γάμο; Η Μαρία και ο Νάσος ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι για να γλεντήσουν όλοι μαζί.

Στα επαγγελματικά της, η πρώην Μις Ελλάς θα εξακολουθήσει να εργάζεται στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV, ενώ διατηρεί συνεργασία με το Ε TV. Ο σύζυγός της έχει κι εκείνος ως έδρα το Ηράκλειο, αφού οι γονείς του Νίκος και Μαρία Ζαχαροπούλου διατηρούν ένα από τα πιο γνωστά κοσμηματοπωλεία της πόλης.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα