Υπόσχονται «δόξα» και μετρητά

TV GOSSIPΥπόσχονται «δόξα» και μετρητάΔευτέρα, Αύγουστος 22, 2016 - 18:37

Είναι πολλά τα λεφτά και τα δώρα κι αυτήν την τηλεοπτική σεζόν, ή, καλύτερα, ακόμη περισσότερα, αφού τα κανάλια θα εμπλουτίσουν τα προγράμματά τους με τηλεπαιχνίδια.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει τα τηλεμαγειρέματα στον ΑΝΤ1 με το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα «χτυπήσει» στο κανάλι όχι με ένα αλλά με δύο τηλεπαιχνίδια. Το ένα είναι το «Lucky room» και το δεύτερο το πανάκριβο

«Rising star».

Στο Star ο Μάρκος Σεφερλής θα συνεχίσει να κλείνει τα «Ραντεβού» του με το κοινό, ενώ ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα θα εξακολουθήσουν να γυρίζουν τον «Τροχό της τύχης». Ακάθεκτος συνεχίζει και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με το «Blind taste».

Πήρε το πράσινο φως

Τα σόου που αναμένονται πώς και πώς, όμως, είναι το «The Voice», το οποίο θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, το «Survivor», που μάλλον επιστρέφει, και το «Shopping star», με επικρατέστερη για τον ρόλο της παρουσιάστριας τη Βίκυ Καγιά.

Στον Alpha ο Χρήστος Φερεντίνος συναντά ύστερα από χρόνια ξανά τον τραπεζίτη του «Deal», ενώ ο Λάμπρος Φισφής με το «Quizdom the show» πήρε το πράσινο φως και θα τεστάρει τις γνώσεις των διαγωνιζομένων ακόμη μία σεζόν.

Τέλος, ο Σκάι άρχισε ήδη το πρόμο της δεύτερης σεζόν του «X-Factor» με τον Σάκη Ρουβά, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους περνά από τη θέση του κριτή σε εκείνη του παρουσιαστή για λογαριασμό του παιδικού τάλεντ σόου «Junior music star». Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε να επιστρέφει το «Μεγάλο παζάρι», πιθανόν με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα