Μεζέδες και γλυκό κρασάκι πρόδωσαν την παρουσία της Ελένης Μενεγάκη στη Σάμο

SHOWBIZΜεζέδες και γλυκό κρασάκι πρόδωσαν την παρουσία της Ελένης Μενεγάκη στη ΣάμοΔευτέρα, Αύγουστος 22, 2016 - 16:05

Η Ελένη Μενεγάκη χόρτασε Σάμο και η Σάμος... Μενεγάκη!

Δέκα ολόκληρες μέρες έμειναν στο νησί του Πυθαγόρα η παρουσιάστρια του Alpha με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία της κορίτσια Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και κανείς δεν πήρε είδηση!

Η διάσημη

οικογένεια φιλοξενήθηκε από γνωστό εφοπλιστή του νησιού στην περιοχή Καρλόβασι και η εχεμύθεια ήταν το ένα και μοναδικό που ζήτησε η Ελένη Μενεγάκη από τον καλό τους φίλο. Το ζητούμενο ήταν να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν από τις αιφνίδιες επισκέψεις των παπαράτσι που τους ακολουθούν κάθε καλοκαίρι κατά πόδας.

Τι πρόδωσε όμως ότι η ωραία Ελένη παραθέριζε στο νησί; Μα η αγάπη της για το παραδοσιακό σπιτικό φαγητό και το γλυκό σαμιώτικο κρασί! Ετσι, λοιπόν, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης το ζευγάρι κατέβηκε από μια μαύρη Μερσεντές συνοδευόμενο από φίλους και πέρασε την είσοδο του φημισμένου μεζεδοπωλείου Στ’ Αντωνακάκ, στην περιοχή του λιμανιού. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα φόρεμα μαρινιέρα, λευκές φλατ σαγιονάρες, με τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά, ενώ ο Μάκης Παντζόπουλος μαύρο κοντομάνικο, βερμούδα και αθλητικά παπούτσια.

Αγκάλιασαν το ζευγάρι

Η μεγάλη παρέα κάθισε στο κεντρικό τραπέζι της αυλής, κάτω από τη δροσερή σκιά μιας μουριάς και μιας κληματαριάς, κι όλοι ήταν άνετοι και χαρούμενοι, σε αντίθεση με τους συμπαθέστατους ιδιοκτήτες που έμειναν έκπληκτοι! Μετά το αρχικό σοκ, βέβαια, αγκάλιασαν στοργικά το ζευγάρι.

Τα κινητά πήραν φωτιά και τα πρώτα κλικ από τα γύρω τραπέζια δεν άργησαν να πέσουν, όταν η Ελένη Μενεγάκη τσούγκρισε το ποτήρι της με τους συνδαιτυμόνες της, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με μικρές και μεγαλύτερες θαυμάστριές της, καθώς και με τη μαγείρισσα και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα