Υπέροχες γυναίκες στον φακό του Αντόνιο Μπαντέρας

ΚΟΣΜΟΣΥπέροχες γυναίκες στον φακό του Αντόνιο ΜπαντέραςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 16, 2016 - 18:04

Η ευαίσθητη πλευρά του ηθοποιού μέσα από κλικ και εντυπωσιακά φωτογραφικά έργα, που εκτίθενται στο Multimedia Art Museum της Μόσχας, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Τις γυναίκες με τα μάτια του πιο macho γυναικοκατακτητή του Χόλιγουντ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του Multimedia Art Museum της Μόσχας. Ο Αντόνιο Μπαντέρας παρουσιάζει το

φωτογραφικό του έργο στη Ρωσία με την έκθεση «Women in Gold», ως μέρος πρωτοβουλιών για τη συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο διάσημος ηθοποιός κάθισε πίσω από τον φωτογραφικό φακό απαθανατίζοντας γυναίκες οι οποίες, μεταξύ άλλων, πετούν μπογιές στον αέρα, φορούν πολύχρωμα φτερά ή στέκονται γύρω από ένα μωρό. Η έκθεση, που θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 3 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες του Μπαντέρας από τις ταινίες του «Η μάσκα του Ζορό» και «Οι 33».



«Ο θρυλικός αστέρας του κινηματογράφου λειτουργεί ως φωτογράφος για να δείξει στον κόσμο ότι η μούσα του είναι μοναδική, ανεξάρτητη, ακαταμάχητη γυναίκα, η "βασίλισσα" της αποπλάνησης» δήλωσαν οι διοργανωτές της έκθεσης, ενώ ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν πρόκειται για φωτογραφίες μόδας. «Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες είναι σχεδόν θεατρικές, ξεχειλίζουν βασικά από ειρωνεία και χιούμορ» δήλωσε.



Η έκθεση είναι μέρος του ευρύτερου φιλανθρωπικού project «Κάν' το σαν εμένα» του Μπαντέρας, σε συνεργασία με τη Ρωσίδα μοντέλο Νατάλια Βοντιάνοβα και το φιλανθρωπικό ίδρυμά της Naked Heart Foundation. Το ίδρυμα ενισχύει οικονομικά οικογένειες με παιδιά με αναπηρίες και έχει κατασκευάσει πάνω από 160 παιδικές χαρές στη Ρωσία και στο εξωτερικό. Ο Μπαντέρας δώρισε σημαντικό ποσό στο ίδρυμα και συμμετείχε σε δημοπρασία για τη συλλογή χρημάτων (προβλέπονται project συγκέντρωσης χρημάτων μέσω διαδικτύου). Ανακοίνωσε επίσης ότι 1,37 ευρώ από την πώληση κάθε μπουκαλιού από τα άρωματά του θα πηγαίνει στο ίδρυμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα