Ξενέρωτοι Γερμανοί!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΞενέρωτοι Γερμανοί!Δευτέρα, Ιούνιος 22, 2015 - 17:22

Το Grexit είναι ενδεχόμενο για τη χώρα μας, δεδομένο όμως για τη Γερμανία, καθώς σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται εμφιαλωμένο στα ράφια των σούπερ μάρκετ!

Οι Γερμανοί θέλουν τόσο πολύ να γίνουν «Ελληνες» ή έστω να ζήσουν σαν Ελληνες, ώστε κάνουν ό,τι μπορούν για να μιμηθούν το lifestyle μας. Ακόμα και κακόγουστες -αν όχι ανόητες- επιχειρηματικές ιδέες έχουν, που τους κάνουν ακόμα πιο «ίου», όπως λένε σήμερα οι έφηβοι τούς ξενέρωτους.

Η νέα

ιδέα ανήκει σε επιχειρηματία, που σκέφθηκε να δημιουργήσει ποτό με την ονομασία Grexit, στην ανόητη ετικέτα του οποίου απεικονίζονται ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους. Πάνω από τα κεφάλια τους, με φόντο μια ευρωπαϊκή σημαία, παρακολουθεί σκυθρωπή η Ανγκελα Μέρκελ. «Αυτή την περίοδο εκτυπώνουμε τις ετικέτες για να το βγάλουμε στην αγορά σε καμιά δεκαριά ημέρες» δήλωσε ο επιχειρηματίας Ούβε Ντάλχοφ από το Χαμ.

Το ποτό θα περιέχει βότκα και λεμόνι, και όχι ούζο (όπως θα ήθελε), αφού το ούζο παράγεται μόνον στην Ελλάδα. Το Grexit θα πωλείται σε μικρές φιάλες, σε τιμή που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Ο Ντάλχοφ φρόντισε να κατοχυρώσει την εμπορική ονομασία Grexit τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ το ίδιο έχει κάνει και στο παρελθόν με «επίκαιρες ονομασίες».

«Θέλαμε να κάνουμε σάτιρα. Εδώ και πέντε χρόνια το μόνο που γίνεται είναι να μετατίθεται χρονικά το ελληνικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι μια έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να αποτελέσει νέα αφετηρία για τους Ελληνες, αφού αυτοί είναι οι περισσότερο χαμένοι από την κρίση» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα