Ο... κάτι σαν «γάμος» του Μπάρκουλη

SHOWBIZΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΑΟ... κάτι σαν «γάμος» του ΜπάρκουληΔευτέρα, Ιούνιος 22, 2015 - 15:17

Να ζήσουν τα φτωχόπαιδα!
Σε σκηνικό που παρέπεμπε σε ταινία ο «γάμος» του Μπάρκουλη

«Γάμος» με παπά, που έκανε... αγιασμό, κουμπάροι που «σφάζονταν» στο facebook και η νύφη να χορεύει τον γαμήλιο χορό με τον καλύτερο φίλο της! Ο «γάμος» του Ανδρέα Μπάρκουλη με τη σύζυγό του Μαρία (την οποία έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό το 2001) είχε λίγο απ' όλα, με το σκηνικό να παραπέμπει σε αγαπημένη ταινία του Αλμοδόβαρ.

ΑΠΟ

ΤΟΝ
ΑΛΚ. ΜΠΟΥΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡ. ΖΗΝΑΣ

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με το ζευγάρι καθισμένο σε πολυθρόνες (κρατώντας συνεχώς ο ένας το χέρι του άλλου), με λιτή διακόσμηση και με τον γαμπρό να παραδίδει ένα εντυπωσιακό μπουκέτο στη γυναίκα της ζωής του. Η νύφη έφτασε στον πολυχώρο με μαύρο, ανοιχτό αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον γιο τους. Ο Νικόλας (πηγαίνει στη Β' Γυμνασίου) ήταν διαρκώς στο πλευρό των γονιών του και ειδικά δίπλα στον πατέρα του, ο οποίος κάθε φορά που τον βλέπει λάμπουν τα μάτια του.



Λίγοι και ετερόκλητοι

Στον πολυχώρο ViewHall, στις Αχαρνές, οι παρευρισκόμενοι ήταν λίγοι και ετερόκλητοι, ενώ οι καλλιτέχνες -και δη οι συνάδελφοι του 79χρονου Ανδρέα Μπάρκουλη- που έδωσαν το «παρών» μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ανάμεσά τους (η πρόσκληση ήταν ανοικτή και είχε γίνει μέσω της σελίδας της νύφης στο facebook) ήταν ο Γιώργος Μεσσάλας με τη σύζυγό του Ντένη, ο Τρύφων Παπουτσής, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την κόρη του Αννα και την εγγονή του Αντζελίνα, αλλά και η παλιά καλή τραγουδίστρια Λίτσα Σακελλαρίου και η Εύη Κρανιδέλη. Η τελευταία, όταν πήρε το μικρόφωνο, κατάφερε να κάνει τον γαμπρό -έστω για λίγο- να σιγοτραγουδήσει μαζί της.

Εφη Θώδη και Γιάννης Φλωρινιώτης ξεσήκωσαν το κοινό ερμηνεύοντας δικές τους επιτυχίες. Η νύφη ήταν σε μεγάλα κέφια. Επέλεξε να χορέψει τον παραδοσιακό γαμήλιο χορό με ένα κολλητό φίλο της, και μάλιστα cheek to cheek.

Παρεξήγηση

Οσο για τους κουμπάρους, ούτε που καταλάβαμε ποιοι και πόσοι ήταν. Το βέβαιο είναι ότι η «φίλη της νύφης» Τζίνα Μιστιλίογλου (το όνομα της οποίας είχε ανακοινώσει η ίδια η Μαρία Μπάρκουλη) δεν τους... πάντρεψε τελικά. Μία «χοντρή» παρεξήγηση ήταν η αιτία, όπως μαρτύρησε ο γιος της κουμπάρας στο facebook (όπου δημοσίευσε ένα κείμενο εναντίον των... νεονύμφων).

H νύφη από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την ιδιαίτερη αυτή τελετή δέχτηκε πολλά πυρά. Μερικοί είπαν ότι «το κάνει για τα δώρα», ενώ υπήρξαν και κάποιοι που υπαινίχθηκαν υποκρισία από μέρους της, «αφού από τη μια υποστηρίζει πως η οικογένειά της αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και από την άλλη προκαλεί με χλιδάτα πάρτι».

Η ίδια μάς έχει δηλώσει πολλές φορές πως έκανε τη συγκεκριμένη γαμήλια τελετή με ευγενικές χορηγίες και γιατί, πραγματικά, ήταν επιθυμία του συζύγου της.

Ολα όσα έγιναν

* Ο ιερέας δεν διάβασε μια απλή ευχή, αλλά ολόκληρα εδάφια του Ευαγγελίου, που κράτησαν αρκετή ώρα. Αφού τελείωσε έβγαλε και λόγο, για να μοιραστεί με τους καλεσμένους ότι ειδοποιήθηκε μία μέρα πριν για το «μυστήριο», δηλώνοντας φαν του Ανδρέα Μπάρκουλη.

* Την ώρα του «μυστηρίου» η Μαρία Μπάρκουλη ήταν ελαφρώς συνοφρυωμένη και έτοιμη να τα «χώσει» άγρια σε ένα φωτογράφο. Ο λόγος ήταν πως τους έβγαζε φωτογραφίες και γελούσε... Κάποια στιγμή η Μαρία δεν άντεξε και του έκανε παρατήρηση. «Εχεις κάποιο πρόβλημα, αγόρι μου;» του είπε.

* Οι μπομπονιέρες ήταν ένα τετράγωνο κουτί με γκρι κορδέλα και μια μαύρη πλακέτα, τύπου κλακέτα, που έγραφε «Η Φίνος Φιλμ παρουσιάζει τον γάμο του Ανδρέα Μπάρκουλη με τη Μαρία», προσφορά του Κωνσταντίνου Δαναού.

* Ο φίλος της Μαρίας που χόρεψε ταγκό μαζί του (και την τάιζε τούρτα στο στόμα) είναι ο Γιάννης Παναγόπουλος και έχει εταιρία η οποία παρέχει υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου. Παλιότερα συνεργαζόταν με την Αννίτα Πάνια στη θρυλική εκπομπή «Αϋπνίες».

* Οι υπεύθυνοι του χώρου δεξιώσεων, Λευτέρης Αλεπούς και Δέσποινα Ταρατορίδου, διοργάνωσαν μια δεξίωση με τα όλα της (είχε πλούσιο μπουφέ με τριών ειδών κρέατα, κρασιά -ακόμη και ουίσκι- αλλά και γλυκό). Επίσης υπήρχε ορχήστρα που συνόδευσε τους τραγουδιστές.

* Ο πάλαι ποτέ γόης του ελληνικού σινεμά -αν και απέφευγε να μιλάει- έδειχνε με το βλέμμα του να απολαμβάνει όλα τα δρώμενα από τις 20.30 το βράδυ που ξεκίνησε η τελετή μέχρι περίπου τις 03.00 μετά τα μεσάνυχτα, οπότε τέλειωσε το γαμήλιο γλέντι. Η στιγμή που φίλησε στο στόμα τη Μαρία συνοδεύτηκε από το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

* Ο Γιάννης Φλωρινιώτης φορούσε τζιν κοστούμι με ανάλογο τζόκεϊ - όλα διακοσμημένα με τα αγαπημένα του στρας. Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους με τα γνωστά κομμάτια του και ειδικά με το περίφημο «Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα;».

* Το νυφικό (προσφορά από τον Οίκο Καραβερβέρη) ήταν ένα απλό μακρύ φόρεμα και σχολιάστηκε για το ωραίο κέντημά του στο μπούστο και στην πλάτη. Το γαμπριάτικο ήταν από τον οίκο Τρανούλη.

* Πάντως τα φλας έκλεψε η μέχρι πρότινος υπέρβαρη, τρανσέξουαλ σόουγουμαν Τζένη Αλεξίου, η οποία -έχοντας χάσει 86 κιλά και φορώντας εντυπωσιακή μακριά τουαλέτα- κυκλοφορούσε από τραπέζι σε τραπέζι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα