Ξέχασαν γρήγορα τη Ζωίτσα

SHOWBIZΕλάχιστοι συνάδελφοί της πήγαν στο μνημόσυνο της σταρ του κινηματογράφουΞέχασαν γρήγορα τη ΖωίτσαΔευτέρα, Σεπτέμβριος 25, 2017 - 14:02

❱❱ Ελάχιστοι θυμήθηκαν τη Ζωίτσα • Το μνημόσυνο της σταρ του σινεμά έγινε με απόντες πολλούς συναδέλφους της

Από την
Τεριάννα Παππά

Μόνο η οικογένεια, συγγενείς, λίγοι φίλοι κι ακόμη λιγότεροι συνεργάτες και συνάδελφοι έδωσαν το «παρών» στο 40ήμερο μνημόσυνο της τελευταίας σταρ

του ελληνικού σινεμά, της Ζωής Λάσκαρη, που έγινε χθες στο Α' Νεκροταφείο, δείχνοντας πως εκείνοι τουλάχιστον δεν την ξεχνούν.

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου, ενώ κοιμόταν, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους δικούς της ανθρώπους αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. Από τους πρώτους που έφτασαν στον ναό του κοιμητηρίου ήταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο του, Ιάσονα και Μαρίνα, η Μαρία Ελένη και η Μάρθα Κουτουμάνου με την κόρη της Ζένια.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αν και πολλοί περίμεναν πως παρόντες θα ήταν ακόμη περισσότεροι συνάδελφοί της, αφού ο ξαφνικός θάνατος της Ελληνίδας ηθοποιού μέσα στο καλοκαίρι δεν επέτρεψε σε πολλούς να παρευρεθούν στην κηδεία της, τελικά διαψεύσθηκαν.

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια, τιμώντας τη μνήμη της αξέχαστης Ζωής, ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, η Κατερίνα Ζαρίφη, με την οποία έκανε πρόβες η Ζωή στην Αθηναΐδα για την παράσταση του ερχόμενου χειμώνα, ο Γιώργος Μεσσάλας, ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο Γιώργος Πατούλης, η Νινέτα Λεμπέση με την κόρη της Νταίζη, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Φωτεινή Ντεμίρη αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, και η Μαργαρίτα Δρούτσα με τη μητέρα της Εύη.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και μια συμμαθήτρια της Λάσκαρη, η οποία όμως απέφυγε τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, ωστόσο την παρουσία της αποκάλυψε μια φίλη της, η οποία τη συνόδευε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα