Βόλτα σε γιορτινό mood!

SHOWBIZΒόλτα σε γιορτινό mood!Δευτέρα, Δεκέμβριος 19, 2016 - 21:03

Μαμά, κόρη και γιαγιά έκαναν κοινή έξοδο σε Christmas mood! Η Αντζελα Γκερέκου με την πολυαγαπημένη της μητέρα και την κόρη της Μαρία (που έχει το ίδιο όνομα με τη γιαγιά της) επισκέφθηκαν το Christmas Factory στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και πέρασαν όμορφες στιγμές σε ένα ξένοιαστο, χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Από τον
Αλκίνοο Μπουνιά

Αφορμή

γι' αυτή την επίσκεψή τους στο γιορτινό χωριό ήταν η βαφτιστήρα της πρώην βουλευτού, αλλά και της κόρης της, για την οποία διοργανώθηκε παιδικό πάρτι στον χώρο και με αυτή την αφορμή προσκάλεσε τις δύο νονές της αλλά και τις μικρές φίλες της.

Είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία μας μαζί με τη νονά του, Αντζελα, σε ένα συγκρουόμενο αυτοκινητάκι. Η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην πολιτικός φάνηκε ότι απολαμβάνει με την ψυχή της το παιχνίδι με τη χαριτωμένη βαφτιστήρα της.

Οσο για την κόρη της -που πλέον είναι μια πανέμορφη δεσποινίδα 16 χρόνων- κέρδισε και αυτή τη φορά όλα τα βλέμματα.

Εμφάνιση

Η Μαρία Βοσκοπούλου κάθε χρόνο μάς εντυπωσιάζει ολοένα και πιο πολύ με την όμορφη εμφάνισή της (η ίδια φροντίζει από μικρή για την τέλεια σιλουέτα της κάνοντας μπαλέτο και παίζοντας τένις), αλλά και με τους τρόπους της, αφού ποτέ δεν δυσανασχετεί στα φλας των φωτογράφων και έχει άψογη συμπεριφορά σε όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα