«Βολίδα» ο Δρογώσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

SHOWBIZ«Βολίδα» ο Δρογώσης στη λεωφόρο ΒουλιαγμένηςΠέμπτη, Οκτώβριος 12, 2017 - 18:01

❱❱ Νέο κρούσμα σοβαρής παράβασης του ΚΟΚ από πρόσωπο της εγχώριας showbiz.

Μετά την πρώην «μαχήτρια» του «Survivor» Ειρήνη Κολιδά, η οποία πιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη... φάκα της Τροχαίας να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να υποστεί αυστηρές κυρώσεις, ήρθε η σειρά του Στάθη

Δρογώση (φωτό) να υποστεί τις συνέπειες, επειδή «την είδε» ξαφνικά... fast and furious!

Ο καλλιτέχνης υποχρεώθηκε σε αφαίρεση διπλώματος οδήγησης, καθώς του βεβαιώθηκε παράβαση για υπερβολική ταχύτητα. Σε ανάρτησή του στο facebook παραδέχθηκε ότι έτρεχε με 110 χιλιόμετρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ το όριο είναι 80 χλμ./ώρα. Μάλιστα, έκανε λόγο για αυστηρή ποινή, αλλά -όπως ομολόγησε- έφταιξε. «Το όριο ταχύτητας στη Βουλιαγμένης (και σε κάθε μεγάλο δρόμο κατοικημένης περιοχής) είναι 80 χλμ. την ώρα.

Θα πληρώσει

Η ποινή, όταν τρέχεις με πάνω από 110, είναι 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος. Εφταιξα. Το λέω για όσους μπερδεύεστε εκεί, στην κατηφόρα μετά την Αλίμου...» έγραψε ο Στάθης Δρογώσης. «Θα πληρώσω κλήση και θα προσπαθήσω με αίτηση να πάρω το δίπλωμα πίσω... Δικαιολογίες όλοι έχουμε (άλλοι όντως πήγαιναν με 200), αλλά δεν ισχύουν. Είναι αυστηρή ποινή, αλλά έτρεχα. Από κει και πέρα, οι κόντρες συνεχίζονται και έχουν και κοινό. Αλλά, Ο.Κ., αυτή είναι μια άλλη συζήτηση...» σχολίασε στη συνέχεια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα