Βisexual η «δρ Κάλι Τόρες»

ΚΟΣΜΟΣΒisexual η «δρ Κάλι Τόρες»Πέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 16:59

Η ζωή των ηθοποιών συναντάται κάποιες φορές με εκείνη των ηρώων που ενσαρκώνουν. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Σάρα Ραμίρεζ, η οποία υποδυόταν τη δρα Κάλι Τόρες στη δημοφιλή σειρά «Grey's Anatomy», μια χειρουργό Ορθοπεδικής που όταν την πρωτογνωρίσαμε φλέρταρε με άντρες, αλλά τελικά ερωτεύτηκε και έκανε παθιασμένη σχέση με την παιδοχειρουργό Αριζόνα Ρόμπινς. Η ηθοποιός, αν και παντρεμένη με τον τραπεζίτη Ράιαν ντε Μπολτ από το 2012, αποφάσισε να κάνει «coming out» και να δηλώσει bisexual.

H 41χρονη μίλησε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της σε ομιλία της σε σεμινάριο για νεαρούς αστέγους που ανήκουν στην ομοφυλοφιλική κοινότητα της Καλιφόρνιας. Η γεννημένη στο Μεξικό ηθοποιός, η οποία ύστερα από 10 χρόνια στο «Grey's Anatomy», παίζοντας την αμφιφυλόφιλη, αποχώρησε φέτος, αυτοπροσδιορίστηκε ως «γκέι bisexual». Μάλιστα ανέβασε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας της και στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Πολλοί από τους νέους μας που ζουν ως άστεγοι είναι νέοι των οποίων οι ζωές έχουν να κάνουν με πολλές διασταυρώσεις και αφορούν την ταυτότητα φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Λόγω των διασταυρώσεων που υπάρχουν στη δική μου ζωή -γυναίκα, πολυφυλετική γυναίκα, έγχρωμη γυναίκα, γκέι, bisexual, είμαι αφοσιωμένη βαθιά σε σχέδια που επιτρέπουν στη νεολαία μας να ακουστεί» είπε, μεταξύ άλλων, η Ραμίρεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα