Αντιεξουσιαστές (;) πίσω από την έκρηξη στο αυτοκίνητο του 55χρονου αρχιφύλακα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑντιεξουσιαστές (;) πίσω από την έκρηξη στο αυτοκίνητο του 55χρονου αρχιφύλακαΠέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 15:47

Σε αντιεξουσιαστές που έχουν «συντρόφους» κρατουμένους στις Φυλακές Κορυδαλλού στρέφει τις υποψίες του ο 55χρονος αρχιφύλακας στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια για την έκρηξη στο αυτοκίνητό του, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με

πληροφορίες, παρότι ο εκρηκτικός μηχανισμός (μασούρια με ένα κιλό δυναμίτιδας και φιτίλι) παραπέμπει σε άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, ο αρχιφύλακας του Κορυδαλλού είπε στην κατάθεσή του ότι δεν έχει με κανέναν διαφορές σε γενικές γραμμές, εκτός από το γεγονός ότι πολλές φορές έχει γίνει «στόχος» αντιεξουσιαστών, με απειλητικά κείμενα σε ιστοσελίδα τους. Ο ίδιος φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς: «Εφαρμόζω απαρέγκλιτα τον νόμο χωρίς διάκριση κρατουμένων κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου στις φυλακές».

Είχε στοχοποιηθεί

Στο μεταξύ, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο ίδιος άνθρωπος είχε στοχοποιηθεί και λίγες ημέρες μετά την εισβολή της ΕΚΑΜ στον Κορυδαλλό σε συγκεκριμένα κελιά κρατουμένων, με κατηγορίες για τον άγριο ξυλοδαρμό αλλοδαπού φυλακισμένου.
Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο τα μασούρια δυναμίτιδας κάτω από το πολυτελές αυτοκίνητο του αρχιφύλακα να τα τοποθέτησαν άτομα που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν, συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια, ο αρχιφύλακας είχε πέσει θύμα επίθεσης από αγνώστους, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν με λοστό την ώρα που πήγαινε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα