«Βίος και πολιτεία» η ζωή των άτακτων ανιψιών της Νταϊάνα

ΚΟΣΜΟΣ«Βίος και πολιτεία» η ζωή των άτακτων ανιψιών της ΝταϊάναΠέμπτη, Απρίλιος 21, 2016 - 13:21

Ολονύχτια πάρτι, σχέσεις με παντρεμένους, ακόμη και νύχτες στο κρατητήριο. Οι άτακτες ανιψιές της Νταϊάνα απορρίπτουν τον καθωσπρεπισμό που επιβάλλει η αριστοκρατική καταγωγή τους και γίνονται συχνά αντικείμενο σχολιασμού στα πηγαδάκια της καλής κοινωνίας, ακολουθώντας έναν τρόπο ζωής που ενδεχομένως να ήθελε να ζήσει και η αδικοχαμένη θεία τους, αλλά ποτέ της δεν κατάφερε.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Τα social media

παίρνουν καθημερινά φωτιά από τις φωτογραφίες που αναρτούν η 25χρονη Κίτι και οι 23χρονες δίδυμες Ελάιζα και Αμέλια άλλοτε από πάρτι και άλλοτε από τις glam διακοπές τους σε εξωτικούς προορισμούς, όπως το Κέιπ Τάουν, το Σεν Τροπέ και τα ιδιωτικά νησιά στα ανοιχτά των αυστραλιανών ακτών.

Οι κόρες του αδερφού της Λαίδης Ντι και 9ου κόμη Σπένσερ, Τσαρλς, ποζάρουν αισθησιακά με ακριβές δημιουργίες, που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, έξω από πολυτελή ξενοδοχεία του Μιλάνου αλλά και με casual ντύσιμο στις αμέτρητες εξορμήσεις τους για shopping σε ακριβές μπουτίκ.

Η Κίτι μάλιστα δεν διστάζει να αποδέχεται ακριβά δώρα, διαφημίζοντας παράλληλα τις εταιρίες που της τα στέλνουν μέσα από το Instagram, όπου μετρά περίπου 30.000 followers.

Με οικογενειακή περιουσία που υπερβαίνει τα 125.000.000 ευρώ, η Κίτι έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ότι μια «κανονική» δουλειά μπορεί να περιμένει. Ευτυχώς για εκείνη, και ο νυν σύντροφός της έχει μεγάλη οικονομική άνεση. Αν και επιμένει ότι είναι single, στην πραγματικότητα έχει σχέση με τον Ιταλό επιχειρηματία Νίκολο Μπαρατιέρι (χωρισμένος, με παιδιά), ο οποίος είναι μόλις έξι χρόνια μικρότερος από τον πατέρα της.

Η Ελάιζα, από την πλευρά της, αν και μέχρι πριν από λίγο φημολογούνταν ότι πήγαινε προς γάμο, έβαλε τέλος στην πενταετή σχέση της με τον οικονομικό αναλυτή Μάθιου Ροζόφσκι. Το αγόρι με το οποίο είχε κάνει την πρώτη της σοβαρή σχέση είχε σκοτωθεί σε ηλικία 16 ετών σε τροχαίο.

Βίος και πολιτεία είναι όμως και η ζωή της Αμέλια, η οποία παραλίγο να χάσει τον γάμο του ξαδέρφου της πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, καθώς είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι είχε κλοτσήσει έναν άντρα που κρατούσε πατερίτσες στην ουρά drive in φαστφουντάδικου στο Κέιπ Τάουν. Ευτυχώς για εκείνη, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και κατάφερε να δώσει το «παρών» στο event. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά της, εδώ και έξι χρόνια έχει δεσμό με δάσκαλο πόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα