Η κόρη της Λιβανού «φόρεσε» κορόνα

SHOWBIZΠού πρωταγωνίστησεΗ κόρη της Λιβανού «φόρεσε» κορόναΠέμπτη, Απρίλιος 21, 2016 - 13:11

Το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από τον ρόλο της Καλλιόπης στο πετυχημένο σίριαλ «Το νησί» του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Από την άλλη, οι λάτρεις του αργεντίνικου ταγκό δεν χάνουν μιλόνγκα στην οποία χορεύει η πανέμορφη Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, προκειμένου να «κλέψουν» λίγη από τη μαγεία του χορού που εκπέμπουν οι κοφτές κινήσεις της και το αισθησιακό βλέμμα της.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» λέει συχνά ο λαός

και κάτι ξέρει καλύτερα, αφού, αν κοιτάξει κανείς με προσοχή τη Μαργαρίτα, θα καταλάβει αμέσως πως διαθέτει στοιχεία από την ομορφιά της μητέρας της, Μπέττυς Λιβανού, μα και μέρος της γοητείας του πατέρα της, του γνωστού σκηνοθέτη Γιώργου Πανουσόπουλου. Το κορίτσι με τη μεσογειακή ομορφιά έχει κερδίσει εκτός από το ελληνικό και το κοινό του εξωτερικού, κι αυτό γιατί επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση της φημισμένης μεξικάνικης μπίρας Corona Extra, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στη κοσμοπολίτικη Μύκονο.

«Συνεργάζομαι με το γραφείο casting της Σοφίας Δημοπούλου. Από εκεί με ενημέρωσαν ότι αναζητούσαν κορίτσια για το συγκεκριμένο project. Πήγα και, για καλή μου τύχη, με επέλεξαν οι Ισπανοί παραγωγοί και ο σκηνοθέτης για την επόμενη φάση. Πέρασα καταπληκτικά στα γυρίσματα, ενώ για πρώτη φορά είδαμε τις προσόψεις των κτιρίων στη Μύκονο, βάσει σκηνοθεσίας, να αλλάζουν χρώμα, με μερίδα των κατοίκων να αντιδρά. Μετά το πέρας των γυρισμάτων, βέβαια, πήραν και πάλι το λευκό χρώμα τους» λέει στην «Espresso» η όμορφη ηθοποιός.

Σημαντική, όμως, για την όμορφη ηθοποιό ήταν και η εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πετυχημένου σίριαλ «Το νησί», στο οποίο επιλέχτηκε για τον ρόλο της άρρωστης Καλλιόπης, η οποία με τον σύζυγό της Σταύρο έφεραν στη ζωή το πρώτο υγιές παιδί μέσα στη Σπιναλόγκα.

«Ημουν στη Σέριφο για διακοπές όταν με ενημέρωσαν για την ακρόαση του σίριαλ. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να γυρίσω στην Αθήνα, μόνο που τις ημέρες εκείνες δεν υπήρχε, λόγω καλοκαιρινής περιόδου, ούτε ένα εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψω. Σκέφτηκα πως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την ευκαιρία, βρήκα την άκρη κι επέστρεψα» αναφέρει γελώντας η Μαργαρίτα και προσθέτει: «Η ακρόαση πήγε πάρα πολύ καλά, με αποτέλεσμα λίγο μετά να με πάρει τηλέφωνο η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου και να μου ανακοινώσει τα ευχάριστα, ότι πήρα δηλαδή τον ρόλο. Οδηγούσα εκείνη την ώρα και άρχισα να τσιρίζω! Οποιος περνούσε από δίπλα μου θα σκέφτηκε πως δεν ήμουν καλά - και όντως δεν ήμουν, αφού μεμιάς πέταξα στα ουράνια! Για τον Θοδωρή Παπαδουλάκη ό,τι και να πω είναι πραγματικά λίγο, γιατί το αποτέλεσμα τον δικαίωσε 100%. Τον χαρακτηρίζω “μάγο” της σκηνοθεσίας και τον θαυμάζω πραγματικά απεριόριστα».

Θέατρο και χορός

Αυτό το διάστημα, η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου συμμετέχει στην κωμωδία «Romantic Fools» με τον Αλέξανδρο Ζουριδάκη, που παρουσιάζεται στον χώρο Underground, σε σκηνοθεσία Νίκου Ορφανού, και ολοκληρώνει τον κύκλο της την Κυριακή των Βαΐων.

«Μεταμορφώνομαι, αλλάζω ρόλους και μιλάω για ζητήματα και καταστάσεις που μας έχουν απασχολήσει όλους, με μια κωμική, αλλά συγχρόνως και ρομαντική ματιά στα θέματα των σχέσεων των δύο φύλων. Είναι ένας ρόλος που αγαπώ και που χαίρομαι, γιατί θα ταξιδέψει μετά το Πάσχα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας» εξηγεί και ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι είναι σε πρόβες για το πρώτο φεστιβάλ ταγκό που διοργανώνεται τον Ιούνιο στην Κέρκυρα.

«Θα συμμετέχουν άτομα απ' όλον τον κόσμο, ενώ όλο το event θα είναι σαν μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο αργεντίνικο ταγκό. Από την πρώτη κιόλας επαφή μου με το συγκεκριμένο είδος χορού, όταν σπούδαζα στο Λονδίνο, κατάλαβα πως είναι έρωτας, τρόπος ζωής και σκέψης» καταλήγει η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα