Βάζουν εμπόδια για Σιλντενφελντ και Σιωπή

18:30 9/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΒάζουν εμπόδια για Σιλντενφελντ και ΣιωπήΤρίτη, Αύγουστος 9, 2016 - 18:29

Οι ιθύνοντες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Πανιωνίου φράζουν τον δρόμο των Σίλντενφελντ και Σιώπη προς τον Παναθηναϊκό. Οι Κροάτες δεν προτίθενται να αφήσουν τον 31χρονο στόπερ πριν από τα παιχνίδια των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ φρενάροντας τις εξελίξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» εγκαταλείπουν την περίπτωσή του. Μάλιστα ο Αντρέα

Στραματσιόνι πιέζει τον ισχυρό άνδρα της Ντιναμό, Μάμιτς να ανάψει το «πράσινο φως» προκειμένου να επιστρέψει ο Σίλντενφελντ στο «τριφύλλι».

Οσον αφορά τον Μανώλη Σιώπη, οι απαιτήσεις των ανθρώπων του Πανιωνίου κρίνονται υπερβολικές από τους διοικούντες του Παναθηναϊκού. Η υπόθεση απόκτησης του 22χρονου μέσου είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το 35% των χρημάτων από την πώληση του θα καταλήξει στα ταμεία της πρώην ομάδας του ποδοσφαιριστή, εκείνα του Ολυμπιακού. Πάντως οι «πράσινοι» εκτός από χρήματα προσφέρουν στους «κυανέρυθρους» και έμψυχα ανταλλάγματα, μήπως καταφέρουν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους και επέλθει συμφωνία.

Δεν επεισε

Σχετικά με τον υπό δοκιμή Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Γκουστάβο Μπουσάτο, δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή του «τριφυλλιού» ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της πράσινης φανέλας. Επομένως θεωρείται δύσκολο έως απίθανο είναι να υπογράψει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα «τρέχει» για τη λύση της συνεργασίας με τους Εσιέν, Ταυλαρίδη και Βέμερ, που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα