«Βασίλισσα» με μοβ κάπα

SHOWBIZ«Βασίλισσα» με μοβ κάπαΠαρασκευή, Φεβρουάριος 20, 2015 - 18:11

Εμφάνιση-υπερπαραγωγή έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι καμπάνες του Edelweiss». Φορώντας μαύρο φόρεμα, ασορτί γόβες και «γκράντε» μοβ γούνινη κάπα, η «βασίλισσα της νύχτας» δικαιολόγησε και πάλι τον τίτλο που την ακολουθεί εδώ και χρόνια. Μπαίνοντας στο φουαγιέ του θεάτρου Πάνθεον, όπου βρέθηκε για να απολαύσει την Αννα Βίσση στη νέα

ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, η Ζωζώ τράβηξε πάνω της σαν μαγνήτης τα φλας των φωτογράφων και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Φυσικά δεν άφησε παραπονεμένους τους ρεπόρτερ που έσπευσαν κοντά της για δηλώσεις. «Μου έκαναν πρόταση να πάω στη Eurovision» έριξε τη... βόμβα της η «βασίλισσα της νύχτας» και συνέχισε: «Μου πρότειναν να εμφανιστώ με ένα συγκρότημα στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού, αλλά δεν θα το κάνω». Οπως εξήγησε, παρότι αγαπάει τη νεολαία και της άρεσε η ιδέα, έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα!

Πέρα από τη Ζωζώ, την επίσημη πρεμιέρα της Αννας Βίσση στις «Καμπάνες του Edelweiss» παρακολούθησε μια πλειάδα διασημοτήτων απ' όλους τους χώρους. Μεταξύ αυτών ήταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης, γνωστός και ως «Iron Mike», ο οποίος επισκέφτηκε την τραγουδίστρια στο καμαρίνι της και τη σήκωσε στον αέρα με τα στιβαρά μπράτσα του. Εκεί βρέθηκε και ο πάλαι ποτέ σύντροφος της Αννας Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος αντάλλαξε μαζί της μια ζεστή, φιλική αγκαλιά και τη φίλησε τρυφερά στο μέτωπο.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα