ΤΥΦΩΝΑΣ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ STAGE!

SHOWBIZΤΥΦΩΝΑΣ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ STAGE!Τρίτη, Δεκέμβριος 1, 2015 - 17:20

Την Παρασκευή 27/11 πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Πειραιώς Stage». Το κέντρο διασκέδασης ήταν ασφυκτικά γεμάτο και όλοι οι καλλιτέχνες,έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και άπαντες διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης με το καλλιτεχνικό ταπεραμέντο που τον διακατέχει, έδωσε ρέστα και με το ιδιαίτερο στυλ του έκανε τον κόσμο να χορεύει μέχρι και στα τραπέζια. Η εκρηκτική Έλενα Μεταξά

προκάλεσε τόσο με τα τραγούδια της, όσο και με την σκηνική της παρουσία.

Ο Χρήστος Δαναός ενθουσίασε με τα κομμάτια που ερμήνευσε. Η Άντζυ Καρέζη πιο sexy από ποτέ «αναστάτωσε» τον κόσμο με την διασκευή που ερμηνεύει, και όχι μόνο. Ο Αναστάσης Αγγέλου, ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής άφησε το δικό του λαϊκό στίγμα στην πίστα του «Πειραιώς Stage».

Η αλήθεια είναι ότι όλο το σχήμα λειτούργησε άρτια, και άκρως διασκεδαστικά, και για πρώτη φορά σε πρεμιέρα ο κόσμος βρήκε θέση μέχρι και στα φώτα του μαγαζιού.

Αυτό που όλοι περίμεναν βέβαια ήταν η θέα της επιστροφής της λαϊκής diva, Λίτσας Γιαγκούση. Όταν εμφανίστηκε επί σκηνής η κυρία Γιαγκούση, το μαγαζί σηκώθηκε στον αέρα.



Οι επιχειρηματίες Θανάσης Τραγούλιας και Νίκος και Χρήστος Γατζούδης δήλωσαν τα εξής: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και εκ του αποτελέσματος δικαιωθήκαμε σε πρώτη φάση. Ευελπιστούμε η διασκέδαση για όλο το χειμώνα να είναι διαρκής και ο κόσμος να μας τιμά με την παρουσία του. Τα καλύτερα έρχονται και επιφυλάσουμε εκπλήξεις, όσον αφορά το πρόγραμμα, κάθε εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα