Η φιλοσοφία δράσης της YOUTH LAB

Τα ΥOUTH LAB είναι ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2013 από την DERMACON, εταιρεία με 20ετη εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής. Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που στόχο έχουν να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες των ζωντανών στοιβάδων της επιδερμίδας, για μια ορατά πιο νεανική και υγιή όψη!

Η σειρά της YOUTH

LAB αποτελείται από 20 κωδικούς -προσώπου και σώματος- προϊόντα καθαρισμού, ενυδατικά, αντιγηραντικά, σώματος και αντηλιακής προστασίας, τα οποία είναι:

Δερματολογικά ελεγμέναΧωρίς parabensXωρίς παράγωγα πετρελαίουΧωρίς επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες, όπως SLES και SLSΒιοσυμβατά ενεργά συστατικά, τόσο από άποψη ασφάλειας, όσο και αποτελεσματικότηταςΥφές που απορροφώνται εύκολα, με απαλό ευχάριστο άρωμα

Με την ίδια φιλοσοφία δημιουργήθηκαν και τα δύο νέα εξειδικευμένα προϊόντα της YOUTH LAB που είναι η Cleansing Radiance Mask, μάσκα λάμψης, αναζωογόνησης και ρύθμισης της λιπαρότητας, που ενισχύει τη μεταβολική διαδικασία, αυξάνοντας το ρυθμό απομάκρυνσης των κερατινοκυττάρων. Αντίστοιχα, η Thirst Relief Mask, μάσκα βαθιάς και εντατικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενισχύει τη μεταβολική διαδικασία, διεγείροντας την παραγωγή ινβολουκρίνης, πρωτεΐνης που θωρακίζει τον επιδερμιδικό φραγμό και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

1 ΑΠΟ 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > CLEANSING RADIANCE MASK

Μάσκα καθαρισμού με σμηγματορυθμιστική και αναζωογονητική δράση, που συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης και ρύθμισης της λιπαρότητας. Για όλους τους τύπους δέρματος, από την ηλικία των 18 έως και 55 ετών. Κατάλληλο και για το ευαίσθητο δέρμα, με λιγότερο χρόνο εφαρμογής.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΗΙRST RELIEF MASK

Μάσκα για βαθιά και εντατική ενυδάτωση του δέρματος, που συνδυάζει ενυδατικά δραστικά με διαφορετικούς συνεργιστικούς μηχανισμούς, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση και προστασία του επιδερμιδικού φραγμού, την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την ομαλοποίηση της υφής του δέρματος. Για όλους τους τύπους δέρματος, από την ηλικία των 18 έως και 65 ετών. Κατάλληλο και για το λιπαρό δέρμα, με στοιχεία αφυδάτωσης.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Cleansing Radiance Mask, Thirst Relief Mask, επιδερμίδα, ΥOUTH LAB, υγιή όψη

Keywords
Τυχαία Θέματα