Τυφώνας Χουντάλα: H sexy χορεύτρια φέρνει ζαλάδες

17:45 8/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕΒΙΤΑ ΧΟΥΝΤΑΛΑΤυφώνας Χουντάλα: H sexy χορεύτρια φέρνει ζαλάδεςΤρίτη, Αύγουστος 8, 2017 - 17:45

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας... Η Εβίτα Χουντάλα φωτογραφίζεται ξανά με τα αισθησιακά μαγιό της εταιρίας Sexy Trendy Dominant Strings και ανεβάζει περισσότερο (και επικίνδυνα!) τη θερμοκρασία!

Η καλλίγραμμη χορεύτρια είναι για δεύτερη χρονιά το πρόσωπο της καμπάνιας για τα μαγιό της ελληνικής εταιρίας που βάζουν... φωτιά στις πλαζ, καθώς και για το νέο brand της εταιρίας με την επωνυμία Brazilian Queen.

Το shooting πραγματοποιήθηκε και φέτος σε παραλία της Αττικής και η πρωταγωνίστρια της STD Strings μοίρασε... υπογλώσσια στους λιγοστούς τυχερούς λουομένους που είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Αλλωστε, η Εβίτα ανήκει αναμφίβολα στις χορεύτριες που κάνουν τους θαμώνες των κλαμπ της Αθήνας να βαριανασαίνουν, όταν λικνίζεται με περίσσεια χάρη, καθώς το κορμί της είναι απλώς... ακαταμάχητο!

Γι’ αυτό, άλλωστε, η STD Strings την επιλέγει ξανά και ξανά για την προώθηση των μοναδικών σχεδίων της.

«Η ποιότητα των υφασμάτων, η εξαιρετική ραφή καθώς και τα ιδιαίτερα χρώματα και minimal σχέδια είναι αυτά που κάνουν τα μαγιό αυτής της εταιρίας να ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα. Είναι αυτό που πραγματικά θέλω από ένα μαγιό» δήλωσε η καυτή ξανθιά στην «Espresso», δηλώνοντας απολύτως ικανοποιημένη και φέτος από το αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα