«Μπόμπα» στο νησί των ανέμων

17:09 8/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚοιλιακοί-φέτες και κορμί... μπόμπα!«Μπόμπα» στο νησί των ανέμων Τρίτη, Αύγουστος 8, 2017 - 17:08

Κοιλιακοί-φέτες και κορμί... μπόμπα! Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του Χριστίνα να βρίσκονται πλέον στη βόρεια Ευρώπη, κάνοντας ένα ρομαντικό road trip μόνο για δύο, ωστόσο συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις πρόσφατες διακοπές διαρκείας που έκαναν στη Μύκονο.

Ο παρουσιαστής του «Survivor»,

που έχει κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπούν δυνατά τα τελευταία χρόνια, απαθανατίστηκε από τους paparazzi με μαγιό και ακόμα μία φορά το καλογυμνασμένο σώμα του έγινε viral στα social media, με τις ορκισμένες fans του να κάνουν «πικάντικα» σχόλια για τους κοιλιακούς του και όχι μόνο. Εξίσου δυνατή, όμως, η Χριστίνα «τρέλανε» κόσμο και κοσμάκη όταν έσκασε μύτη στην παραλία φορώντας το πράσινο μπικίνι της, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της. Η ίδια, μιλώντας πρόσφατα για τον Τανιμανίδη, αποκάλυψε ότι την τράβηξε σ' εκείνον πρώτα απ' όλα ο εσωτερικός κόσμος του.

«Κατάλαβα πόσο ξεχωριστός είναι, πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. Αντιλήφθηκα πόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο διαθέτει, πόσο η σκέψη του κινείται πιο μπροστά. Με γοήτευσαν επίσης οι απόψεις που έχει για τη ζωή, προϊόν των εμπειριών του από τα πολλά ταξίδια, θεωρώ. Επιπλέον, είναι αυθόρμητα χαρούμενος και ευδιάθετος, δοτικός, ευγενής προς όλους. Αυτά με τράβηξαν αμέσως. Είναι έξυπνος, όμορφος, καλός άντρας. Αυτό το “κλικ” που ψάχνουμε όλοι το ένιωσα μαζί του» είπε χαρακτηριστικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα